Cookie- og Privatlivspolitik

Hannah Montana: The Movie

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
07.05.2009
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hannah Montana: The Movie
|

I 'Hannah Montana - Filmen' kæmper Miley Stewart (Miley Cyrus) for at holde styr på skolen, vennerne og sin hemmelige identitet som popstjernen Hannah Montana.

Successen er ved at stige hende til hovedet, så hendes far, Robby (Billy Ray Cyrus), tager sin forvænte teenagedatter med hjem til Crowley Corners, Tennessee, for at lære hende lidt om den virkelige verden.

Dermed starter et utroligt eventyr fyldt med hygge, sjov og romantik i en grad, som end ikke engang Hannah Montana kunne have forestillet sig. 

Denne version vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (925 votes)
4.5
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... sangene er så ringe produceret, at man nærmest ikke kan høre Miley Cyrus synge. Og man må med ærgrelse konstatere, at selv om pengene og populariteten er der, er det åbenbart ikke nok til at skabe kvalitet for de unge." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... en god gammeldags familiefilm med hjertet på rette sted og med lige dele romantik, musik og falde-på-halen komik." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Her er voldsomt overgearet synkronisering, gumpetunge moraler og ’mand falder i mudderpøl’-humor for alle pengene. Og her er absolut ingen jokes, stunts eller replikker, man ikke har set eller hørt før. Det er muzak, ringe skuespil og en historie så tynd som de pengesedler, den tydeligvis er lavet for at tjene." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... fans på film og i virkeligheden er hysterisk godt tilfredse. For andre svarer det lidt til at spise candyfloss. Det ser på sin vis indbydende ud, men pif-paf-puf forsvinder det i munden og efterlader en klistret fornemmelse." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Det er sådan set bare ærgerligt, at filmen ikke havde været bare en lille smule strammere. Kombinationen af lagkagekomik, popsange, countryhygge, miserabelt skuespil og det tyndeste stankelben af en handling sigter lavt og rammer i plet." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Man kan ikke forvente at en film bygget over en Disney komedieserie skal være meget mere end et langt TV-afsnit. Så jeg gik ind og så den med min datter og et åbent sind. Og blev faktisk positivt overrasket. For det første er der ingen dåselatter. YES! Og desuden er der et par fine sange undervejs. Jeg var godt underholdt.

Carina

Er man til Hannah Montana, så er det et must at se denne film - den er suveræn

Aslihanuser/70490

Jeg har ikke set den, men jeg har set traileren.

Ulla Strøm

Selvom man ikke er Hannah Montana fan på Disney Channel er denne film bare skøn. Med god handling og god musik !

Chri

jeg høre eller ser ikke så meget hannah montana, og er heller ikke fan af hende, men det var en god og sjov film :)

metteuser/375692

Filmen er rigtig godt og professionelt skruet sammen. Masser af skøn musik, som man ikke kan lade være at sidde og vrikke med foden til. Og ikke mindst en god morale, som både børn og voksne kunne lære noget af, i det samfund vi lever i idag.

Michelle

Filmen er så god!! :D jeg var inde og se den og begyndte næsten at græde på et tidspunkt... dem der ikke kan lide dem... syynd!! Sangene er gode filmen er god alt er godt!!

Maleneuser/549440

Fin film med god underholdning for både børn og voksne. Rigtig god musik også !

Iben

Perfekt film for både børn og voksne :-)

ann-tinauser/573075

Go ungdomsfilm med godt musik :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.