Cookie- og Privatlivspolitik

Halloween Kills

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en truende og uhyggelig grundstemning. Den indeholder talrige scener med gyser-, splatter- og chokeffekter, stærkt udpenslede, bestialske og blodige drab begået af en maskeret galning. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
14.10.2021
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Halloween Kills
|
Halloween Kills film plakat

Gyserfilmen 'Halloween Kills' er efterfølgeren til Halloween fra 2018. Seriemorderen Michael Myers med den legendariske hvide maske vender atter tilbage på blodig bersærkergang, selvom han i forængerens slutning var formodet død.

Efter de brutale begivenheder i filmen fra 2018, genoptages fortællingen altså nu, hvor vi atter møder den overlevende Laurie Strode, som man første gang så i John Carpenters original fra 1978.

Strode spilles fortsat af Jamie Lee Curtis, som nu må gennemleve endnu et mareridt, hvor både byen Haddonfields beboere og andre overlevende forsøger at få lagt den legendariske dræber i graven én gang for alle.

Slasherfilmen er som den foregående 'Halloween' instrueret af David Gordon Green samt skrevet i samarbejde med Danny McBride og Scott Teems.

'Halloween Kills' bliver fulgt op af Halloween Ends i 2022, hvilket skulle være den sidste film om Myers i denne omgang. De tre nye film lægger sig i direkte forlængelse af filmen fra 1978 og ser således bort fra de øvrige gys i det blodige univers. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (62 votes)
4.2
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Ligesom 'Halloween' fra 2018 fungerer 'Halloween Kills' bedst, når den minder om sit ophav. [...] Problemet er imidlertid, at instruktør David Gordon Green ikke lader publikum tænke selv." (Casper Hindse)

  • Soundvenue

    "'Halloween Kills' lever på blodig og opfindsom vis op til titlen, men virker mest af alt som en ufokuseret omgang fanservice." (Christian Povlsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Mareridtet er omsider ovre for Laurie og familien, men Myers undslipper og er klar til at genoptage sin blodige terror i Haddonfield. Men tidligere ofre der har overlevet Michaels angreb er sammen med resten af byen klar til at tage kampen op, men frygt og vrede blæser et massehysteri op helt i morderen med den hvide maskes ånd.

Den første fortsættelse i den nye kanon til klassikeren fra ‘78 var en vellykket genoplivning af den gamle slasher genre. Det samme kan desværre ikke siges om Kills, som bedst kan beskrives rodet i historie og klipning. Der trækkes på tidligere begivenheder og gamle kendinge, men udenforstående efterlades uden dybere forklaring, og selv indviede må have svært ved at følge med. Hele handlingen virker som et dumt midterstykke, der skal lede frem til Ends. Ender historien om Michael Myers her med samme kvaliteter er det vist godt det samme.

Daniel

Håbløs ‘fortsættelse’ af 2018-udgaven. Kan slet ikke forstå at niveauet kan dale SÅ meget i en 2’er - selv twilight bliver blæst bagover på denne konto.

Få chok, super dårligt skuespil over hele linjen, sløje humoristiske indslag og en generelt virkelig ideforladt fortælling, som vidst har skippet en generalprøve.
Og fik jeg sagt at Michael Meyers har fået måne.
Skuffet!

Henrik Ottosenuser/281940

Den havde også et budskab midt mellem de blodige scener. Lidt overraskende.

MarkusStepH

Filmen fortsætter lige efter den forrige film. Laurie bliver behandlet på hospitalet mens Michael Myers spreder død og kaos i byen.

Borgerne har fået nok af at vente.og de har mistet tilliden til politiet.
De tager over for eftersøgningen og de er klar til krig. Fight fire with fire.

Jeg synes det er meget forfriskende at borgerne er klar til at tage sagen i egen hånd. De ved bare ikke hvor en stor en mundfuld de får.

Filmen er mere brutal og kaotisk ind den første film.
Jeg synes historien er rigtig spændende men de kunne godt have udført den sidste del bedre.
Jeg synes 1eren havde en mere spændende slutning og den var mere kreativ. Men jeg synes 2eren var er mere brutal.

Jeg ser stadig frem Halloween Ends. Jeg håber det bliver nuts! Og jeg kan anbefale Halloween Kills, For slatter fans eller folk der bqre mangler noget splatter inden Halloween.

tim

Dårlig..

Simon

Hvordan kan det være at der ikke er spilletider i Aarhus?

Daniel Bentien

Hej Simon

Spilletiderne opdateres først her i løbet af mandagen. Men nu er der i første omgang kommet spilletider ind fra NF Aarhus C, og så vil der måske komme flere spilletider ind i løbet af dagen:

https://www.kino.dk/biografer/nordisk-film-biografer-aarhus-c?date=2021-...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.