Halloween Kills

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en truende og uhyggelig grundstemning. Den indeholder talrige scener med gyser-, splatter- og chokeffekter, stærkt udpenslede, bestialske og blodige drab begået af en maskeret galning. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
14.10.2021
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Halloween Kills
|
Billetter
Halloween Kills film plakat

Gyserfilmen 'Halloween Kills' er efterfølgeren til Halloween fra 2018. Seriemorderen Michael Myers med den legendariske hvide maske vender atter tilbage på blodig bersærkergang i, hvad der er den 12. film i slasher-franchisen.

Efter de brutale begivenheder i forgængeren, genoptages fortællingen om den overlevende Laurie Strode, som man første gang mødte i John Carpenters original fra 1978.

Strode spilles fortsat at den nu 62-årige Jamie Lee Curtis, som igen forsøger at overleve sin morderiske forfølger, mens hun sammen med andre overlevere ligeledes forsøger at få lagt den legendariske dræber i graven én gang for alle.

Slasherfilmen er som den foregående 'Halloween' instrueret af David Gordon Green samt skrevet i samarbejde med Danny McBride og Scott Teems.

'Halloween Kills' bliver fulgt op af Halloween Ends i 2022, hvilket skulle være den sidste film om Myers i denne omgang. De tre nye film lægger sig i direkte forlængelse af filmen fra 1978 og ser således bort fra de øvrige gys i det blodige univers. (copyright: kino.dk)

Skal du se Halloween Kills?
(145 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.