Gutterbee

107 min
SF Studios
Gutterbee
Billede
(© SF Studios)
Billede
(© SF Studios)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Komedien 'Gutterbee' er skrevet og instrueret af den danske skuespiller Ulrich Thomsen.

Filmen handler om den håbløse Mike, som føler, at han aldrig har fået indløst sit potentiale i livet. Men da han møder pølsefanatikeren Edward, kan han måske endelig få opfyldt sin amerikanske drøm.

De to vil nemlig åbne en pølserestaurant i den lille småforladte provinsby, Gutterbee. Det sætter den selvudnævnte leder, den småracistiske Jimmy siger dog imod. Hans by er for hvide amerikanere, og den skal ikke forpestet med tyske frankfurtere.

Den folkekære danske skuespiller Ulrich Thomsen har tidligere stået bag spillefilmen 'In Embryo', som han også selv skrev og instruerede.

Foran kameraet har han bl.a. hyret sin tidligere kollega fra tv-serien 'Banshee', Antony Starr til hovedrollen som Mike, mens Ewen Bremner kendt fra bl.a. Trainspotting spiller den tyske pølse-elsker Edward.

'Gutterbee' er af Thomsen blev kaldt "en fortælling om pølser og venskab", og filmen er i den grad befolket af sjove, hjertevarme og skæve karakterer, ja selv en racistisk hane.

'Gutterbee' bliver vist ved en række særvisninger i Danmark, hvor Ulrich Thomsen selv vil være til stede. (copyright: kino.dk) 

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: