Gud taler ud

Censur 11
28. Sep 2017
105 min
Scanbox
Gud taler ud
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Den danske drama-komedie 'Gud taler ud' foregår i 1980ernes Risskov. Her vokser Jens og hans to brødre op under den strenge far Uffe og den godmodige mor, Gerd Lillian.

Uffe er ekssoldat, arbejder som psykolog og vil gerne tiltales som Gud af sine børn. Hans metoder i hjemmet og på arbejdspladsen er dybt ukonventionelle, men hvor hans patienter forguder Uffe, har hans to ældste sønner taget af afstand til ham. Kun mindstemanden Jens er stadig på faderens side. 

Da Uffe pludseligt bliver syg og sætter sig for at skrive en bog, begynder oprøret at ulme på drengeværelserne. Mor Gerd Lillian kæmper alt, hvad hun kan for at holde sammen på familien, men det er snart tydeligt at hendes sønner aldrig bliver voksne, før de har haft et opgør med ”Gud”.

'Gud taler ud' er baseret på den selvbiografiske roman af Jens Blendstrup og instrueret af Henrik Ruben Genz, der også stod bag Frygtelig lykkelig.

Søren Malling ses i titelrollen som det almægtige familieoverhoved, mens hans tålmodige hustru spilles af sangerinden Lisa Nilsson. (copyright. kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: