Cookie- og Privatlivspolitik

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk grundstemning, og den indeholder mange voldsomme kampscener og scener med uhyggelige eventyrvæsener. I én scene ser man en mand, som dræbes og forstener, da han skubbes ud i rummet, hvor mange andre døde mennesker svæver vægtløse rundt. I en anden scene ser man to hovedpersoner, som undergår uhyggelige forvandlinger, mens de kæmper mod hinanden. I en tredje langvarig, voldsom og katastrofepræget scene er alle hovedpersoner ved at omkomme. Da hovedfigurerne trods alt er stærke, og da filmen foregår i et urealistisk eventyrunivers og fortællingen forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
27.04.2017
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Guardians of the Galaxy Vol. 2
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio 2D, Level 7 2D, Seniorbio 2D
|

'Guardians of the Galaxy Vol. 2' begynder to-tre måneder efter, at Star-Lord og hans medsammensvorne vogtere reddede utallige liv fra den onde Ronan.

Nu har gruppen opnået en slags stjernestatus rundt om i universet, og Star-Lord (med det borgerlige navn Peter Quill) er ved at vænne sig til rollen som leder af en karismatisk samling umage udskud.

Men der går naturligvis ikke længe, før en ny fjende lurer i kulissen og truer hele galaksen med total ødelæggelse. Samtidig kommer Quill tættere på sandheden om sit fædrene ophav. 

'Guardians of the Galaxy Vol 2' følger efter hittet fra 2014, der indspillede 773 mio. dollars på verdensplan, og skildrer igen den uhøjtidelige gruppe superhelte. Veteranerne Sylvester Stallone og Kurt Russell (der spillede sammen i Tango & Cash fra 1989) er blandt nye navne i det kulørte univers.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2361 votes)
4.9
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... det er gjort flot med det helt store udtræk af special effects og flere gamle pop- og rocksange." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... den har [...] både charme og varme, og så er den krydret med masser af humor, selvironi og smækre 80er-hit." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "... [de] tekniske og kreative kræfter på henholdsvis lyd- og billedside [har] i den grad lagt sig i selen for at levere en spektakulær oplevelse." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Eventyrlig action, ironisk humor og kraftfulde følelser." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Gunn trækker på alle superheltekoder og er fuldkommen hjemmevant i genren som helhed og i Marvel-afdelingen specifikt." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... hele det overordnede glimt i øjet og den teknologiske legesyge, [...] gør fortsat galaksevogternes gøgl til en omgange ret charmerende sweet nothin'." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Allerbedst er måske, at 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' ikke indgår i Marvel Cinematic Universe, som bliver stadig mere indviklet og overbefolket. Her er der bare en brusende frihed og et godt bånd." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Ikke så god som 1erne

Wayne

Hvor den første i serien var et langt sprudlende rum-eventyr. Nærmest en blanding af Star Wars møder Deadpool, så føles denne længere og mere forceret.

Men man kan ikke andet end elske figurerne - og en enkelt scene trækkes til det ulideligt sjove så den næsten er det hele værd.

Aske

Jeg elsker Marvel film og den her er nok min ynglings!

Antaeus

Guardians of the Galaxy er nok bare ikke min stil selv om jeg er glad for både sci-fi og superhelte film.

Jeg synes det hele virker lidt for latterligt og jeg keder mig faktisk lidt endvidere er selve historien ikke noget særligt, selv om den dog har sine gode momenter. 2'eren er noget svagere end 1'eren og det er endda selv om jeg heller ikke var begejstret for 1'eren.

Anders

Som fan af Marvel-tegneserier siden 1980'erne er jeg ubetinget begejstret for den oprindelige G.o.t.G. film, og denne er mere af det samme.
Kan man lide humoren og tonen i filmen, er der ingen tvivl om at den skal ses, men forvent ikke at der bliver bidraget så meget mere.
Figurerne får et lag mere på, der kommer lidt baggrund på mange af dem, og Nebula bliver til mere end bare en "mellem-skurk" man skal forbi inden de når frem til hovedskurken.

Kunne man lide 1'eren, så se denne!

louise matilde

Det er en atypisk superheltefilm, der er meget anbefalelsesværdig!
Man sidder fra filmens start og griner, og glæder sig allerede til næste film i serien.
Det sammenhold, som er opstået mellem karakterene gør, at man selv føler, at man er en del af gruppen. Du sidder og hepper med, samtidig med, at du bliver opslugt af filmens opløftende soundtrack og flotte billeder.
Det er en vellykket film, som har lidt af det hele. Grin, gråd, vrede, you name it. Den har det.

fie meyer

Soundtrack er helt fantastisk, at her to måneder efter køre det stadig i mit hoved..,

Filmen er fantastisk lavet, castet er tilbage. Super film...

Hozan

Den var rigtig god, men ikke bedre end 1'eren.

Thomas

jeg elsker marvel og den første guardians of the galaxy var rigtig god, jeg var derfor også lidt bange for om toeren kunne leve op til den første, men når det er sagt må jeg indrømme at den her film var rigtig rigtig god, og at must see hvis man er til superhelte marvel eller bare en god action komedie

Palasse

Jeg syntes bedre om 1'ren. Den nye films historie er ikke helt på samme niveau, synes jeg. Endnu et skoleeksempel på en film, hvor effekter er blevet prioriteret over en ordentlig historie, man rent faktisk kan engagere sig i.

Der kan dog ikke sættes en finger på sangene, der indgår i filmen.

Forhåbentlig bliver 3'eren mere helstøbt...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.