Cookie- og Privatlivspolitik

Grusomme Mig

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
07.10.2010
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Despicable Me
|

I den animerede familiefilm 'Grusomme Mig' står verdens største skurk over for sin største udfordring: Tre piger ved navn Margo, Edith og Agnes.

Midt i et lykkelige forstadskvarter med dets hvide stakitter og blomstrende rosenbuske, står der et mærkeligt dystert hus omgivet af en gold, udtørret plæne. I denne dunkle hule planlægger Gru sit store kup.

Sammen med sine lydige håndlangere forbereder han en aktion, der vil slå verden - og ikke mindst hans aldeles uvidende naboer i sovebyen - med rædsel og overraskelse. Hans plan er at stjæle månen!

Intet er for nedrigt til Gru. Han rydder alt og alle, der kommer i vejen for ham, til side og er bevæbnet med et udvalg af krympestråler, frysestråler og tungt armerede køretøjer og luftfartøjer.

Alt tyder på, at Jorden har set sin sidste måneopgang, da Gru endelig støder på en modstander, der får hans planer til at smuldre. Eller rettere tre.

Stillet over for tre små forældreløse pigers kollektive vilje, begynder selv Grus onde planer at svaje og falde, for i ham ser de noget, som ingen før har set… en potentiel far!

Vil ondskaben og Gru eller Margo, Edith og Agnes triumfere i 'Grusomme Mig'?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (210 votes)
4.9
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... et originalt univers med en karikeret humoristisk streg, der gør «Grusomme mig« til en film, der både morer og varmer." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... både morsom, original og en fryd for øjet... en energisk, opfindsom og veloplagt børnefilm. Den kan ses af de små, men større børn vil more sig mindst lige så meget - og de voksne med." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Historien er både sød og smart. Og hvad enten du er otte eller 88 år, så vil den herlige lille fortælling gøre din weekend lidt sødere." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Nej, historien er ikke særligt god. Og animationen er på det jævne og udnytter slet ikke 3D-formatet... mere udmattende end underholdende." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... har en fin barnemorale indlejret i sig og er et godt udgangspunkt for frækheder og finurligheder. Men som resultatet foreligger her, er hverken skurk eller film super." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... fræk fortællerytme, hensynsløst hittepåsomme gags og så det uundværlige tilskud af ægte barnlig hjertelighed. Veldoseret lattergas, så længe det varer." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Den er ikke dårlig men heller ikke god, men om man er ung eller gamle så kan man stadig se den.
Filmen starter så den faktisk havde fortjent 5 store stjerner, men den mister pusten og i nogle af scenerne er danogså ganske sjove, og det er så også det.

Rasmus/Musen

Ah, hvor skal man starte...
DEN ER GRUSOM!
Men ikke på den dårlige måde, næh nej. Den er det helt modsatte af dårlig, faktisk.
Det er så mange gode elementer i filmen, hvilket man bare ikke kan sige nej for, at de ikke er:

-Hovedpersonen er en superskurk(ret fedt, hvis jeg selv skal sige det).
-Superskurk vs. Superskurk (hvordan er det mon muligt overhovedet?)
-MINIONS! Hvem kan ikke tage fejl, når man skal købe et stykke "legetøj."?
"Øøh, Ba boy?"
-Søde piger (elsker især den midterste, Edith)
-OG FEDT MUSIK!

Tjah, der er næsten alt for mange gode elementer til, at den overhovedet kan være andet. Id'een er absolut genial. At tage den mest interessante del af alle andre film, og så gøre denne til hovedpersonen i sin helt egen film.
Jeg elsker det absolut totalt meget, det må jeg sige.

En absolut GRUSOM god film, som kan anbefales til alle aldersgrupper.
SE DEN NU! (ellers får i ingen fredagsslik i aften).
:D :D :D

Wayne

Hvad hjælper det at være verdens grusomste, når man har et blødt hjerte?

Denne, den første film i serien, var væsentlig bedre end den næste. Herligt med både humor og de mange modsætninger - og så er Minions helt geniale.

Jonatan (Star-Lord)

VERDENS MEST GENIALE FILM NOGENSINDE!!!!!!!!!!!!!!!

Michael

Dejlig underholdende film med humor på højt plan til enhver alder. Man følger den unde Gru og hans små hjælpere som gerne vil lave verdens største forbrydelse, nemlig at stjæle månen. Til det behøver han tre små piger som han adoptere og så begynder Gru at opdage at der måske alligevel banker et hjerte under den hårde ydre.

Derudover skal der siges at Gru's små gule hjælpere er helt fantastiske. Man kan ikke lade være med at smile når de kommer, for de er da bare perfekte med alle deres små "dumme" påfund :D

AC

Uden tvivl en af verdens bedste film! (:

Frk. Zamora

"Den var sjov" råbte en lille dreng, da filmen var forbi og her kan jeg kun give den lille dreng ret. Grusomme Mig er en rigtig sjov, sød og familie-venlig animeret tegnefilm, som rigtig mange børn og os store legebørn, som aldrig bliver for store til at se tegnefilm, vil elske højt.
Selvom Gru er en ond skurk, formår han at være ond på en rigtig sjov måde. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at han bløder ligeså stille op, da han adoptere de tre små piger, som kommer til at stå hans hjerte meget nært.

Gru's små gule hjælpere er da slet ikke til at stå for i filmen. De snakker rigtig spøjst og er rigtig sjove. Hvis det var mulig at anskaffe sig sådan én i virkeligheden, så havde jeg på nuværende tidspunkt én.
Handlingen er let og overskuelig at følge med i og filmen ender godt, hvilket sådanne film egnet til små børn, gør største delen af gangene.

S. Rico

Utrolig morsom og rørende film, der giver baghjul til Megamind som de seneste års bedste skurkefilm.

Julianne

Jeg syntes den var sjov xD rigtig god =)

Ulrik

Ikke Oscar værdig, men et af årets bedste animerede film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.