Cookie- og Privatlivspolitik

Good Boys

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men indeholder flere scener, hvor børn kommer til skade eller befinder sig i farefulde situationer. I en scene får et barn vredet armen af led og oplever store smerter, da armen i flere forsøg skal sættes på plads igen. I en anden scene får et barn et knytnæveslag i ansigtet under et slagsmål. Der benyttes desuden en chokeffekt, da en person pludselig dukker op iført en uhyggelig maske og skræmmer et barn. Idet det voldsomme indgår i en humoristisk sammenhæng, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
12.09.2019
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Good Boys
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Komedien ‘Good Boys’ handler om tre drenge, der pjækker fra skole for at tage på episke strabadser.

Trekløverets rejse byder således bl.a. på både stjålne stoffer og forfølgelse af en flok teenagepiger. Alt sammen mens de må forsøge at nå hjem inden en længe ventet fest.

De tre drenge leverer på deres vilde tur både grovkornede vittigheder og vanvittige optrin.

De tre hovedroller i teen-komedien er altså klar til at erobre verden, hvor man særligt kan bemærke den unge Jacob Tremblay, der allerede har haft særdeles seværdige roller.

Man kan bl.a. nævne Oscar-vinderen Room, mens man også finder den unge skuespiller i den Oscar-nominerede Wonder.

’Good Boys’ læner sig op af bl.a. ungdomskomedien Superbad, der ligeledes har ingredienser som stoffer, fester og teenagere på menuen. Filmen er da heller ikke overraskende produceret af netop folkene bag ’Superbad’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (75 votes)
4.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... 'Good Boys' er en varm film, der ud fra en lille idé fortæller en begrænset historie om små drenge, som lige skal forstå forskellen på 5. og 6. klasse. Den er ikke stor - og langt fra 'Superbad'." (Morten Vejlgaard Just)

 • Filmland P1

  "... Lucas' forældre, der står over for en skilsmisse, [er] virkelig sjove i deres forsøg på at nedtone konsekvenserne over for knægten. Og skuespillerne [...] er en konstant fornøjelse i de svære roller som 12-årige drenge, der gætter sig til, hvordan verden hænger sammen." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "De tre miniputter har en fin intern dynamik, men hvor 'Superbad' havde en dybfølt bund under galskaben, er der noget kalkuleret over 'Good Boys', hvor venskabet aldrig for alvor griber." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "'Good Boys' har sin charme og sine pletskud, men er så forhippet på at være sjov hele tiden, at karaktertegning og konflikter forbliver omrids." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
yusufuser/913079

en ung version af super bad

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.