Cookie- og Privatlivspolitik

Gone in Sixty Seconds (2000)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gone in Sixty Seconds
|

I filmen 'Gone in Sixty Seconds' har en berygtet biltyv og hans mænd sat sig for at stjæle 50 biler i løbet af et døgn.

Biltyvens bror står i gæld til mafiaen, og tyveriet er derfor den eneste udvej. Problemet er bare, at en anden bande har set sig varm på samme bytte.

Filmens hovedperson Randall "Memphis" Raines (Nicolas Cage) havde ellers trukket sig fra den kriminelle løbebane, hvor låse og alarmer ikke var nogen hindring for at score en bil, den sag var klaret i løbet af 60 sekunder.

Men broderen Kip Raines (Giovanni Ribisi ) er i alvorlig knibe, og dermed kommer der fart over feltet. Og når både en rivaliserende bande og politiet er lige i hælene, er der god grund til at træde speederen helt i bund.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Og uden den enlig rigtigt fortjener det giver jeg den 5 stjerner, fordi den var sindsygt underholdende.

Ind i mellem kan handlingen godt være lidt langt ude, men det gør ikke så meget når man er underholdt.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Cage trækkes ind i gamet igen med at stjæle dyre og hurtige biler fordi han har en dum lillebror. Selvfølgelig er der max pres på med stram deadline, politiet lige i hælene og en ond psykopatisk skurk der ikke stopper for noget for at få sin vilje. Det hele er så klichefyldt og skabelonagtigt at man skulle tro det var løgn. Hvis der så bare havde været noget mere ræs og godt stuntarbejde villet det måske have kunnet trække filmen op til en ok action film, men det har man også sparet på. Tilbage står en tom skal, der af metaltræthed bare ruster op.

Lars Michael

en okay film..

S. Rico

Ok action hvis der ikke er andet i fjernsynet.

Wayne

Cage i en rigtig god thriller som tyven de stilles overfor et ultimatum at de helt store. Masser af action og hurtige biler.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.