Cookie- og Privatlivspolitik

Golden Butterfly - Arabian

11.11.1969
| | | |
Versioner: se alle
Særvisning, Særvisning
|
Automatic text: 
Ikke for sarte sjæle: Horror-fantasy-filmen ’Golden Butterfly’ tager ingen fanger. Her er døden nærværende som et spandex-kostume, og den er uhørt blodig. Samtidig kan virkeligheden som med et trylleslag forvandle sig til noget magisk i tråd med titlen. Tænk ’Henry: Portrait of a Serial Killer’ krydset med ’Narnia’ – så har du måske en idé om, hvor egensindig denne film er!

Hovedpersonen er Abdelwahab, en mand hvis kronisk sammenbidte kæber alene er nok til at give én spændingshovedpine i dagevis. Hans exceptionelt korte lunte har sin rod i barndommen med en voldelig og tyrannisk far.

En dag møder Abdelwahab en ung dreng, som lider af en øjensygdom, der måske vil gøre ham blind. Abdelwahab beslutter sig for at tage drengen med på en rejse og vise ham ”ting, han aldrig har set før.” Og man må sige, at han holder, hvad han lover!

Hvad er reelt, og hvad er fantasi? Hvem er denne mystiske dreng egentlig? Alt i ’Golden Butterfly’ kører på overdrev – og instruktøren af den okkulte gyser ’Dachra’ (vist på sidste års Arabian Nights) viser, at han har mange flere skud i det dobbeltløbede.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.