Cookie- og Privatlivspolitik

Gina Jaqueline - Midt i en drøm

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er roligt fortalt og den har en varm grundtone. Den behandler vanskelige emner, herunder et vanskeligt kærlighedsliv blandt voksne. I enkelte scener berettes mundtligt om seksuelle aktiviteter, ligesom man i flere scener ser hovedpersonen ryge hash. Da disse scener er kortvarige og ikke udpenslede, og da hovedpersonen grundlæggende fremstilles som værende i stand til at tackle sin situation, vurderes filmen kun at kunne virke grænseoverskridende på de mindste børn. Filmen får derfor en syv-årsvurdering.

Se mere på medierådet.dk
24.10.2018
| |
1 time 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gina Jaqueline - Midt i en drøm
|
Versioner: se alle
2D, Gallapremiere
|

Filmen 'Gina Jaqueline - Midt i en drøm' handler om Gina Jaqueline, som blev et kendt navn i Danmark, da hun medvirkede i DR3-dokumentarserien 'Gina Jaqueline: En sugardaters fortælling'.

Dokumentaren følger den unge kvinde før, under og efter serien bliver vist, hvor hun bliver kendt i hele landet for at sugerdate. Her ses hun med rige og ofte ældre mænd, som til gengæld for hendes selskab betaler for det luksuriøse liv, hun drømmer om.

Da en relation baseret på fordele og sjove oplevelser går hen og bliver en forelskelse, kompliceres den unge kvindes liv. Gina gruer under optagelserne for, om hendes forhold kan fortsætte efter tv-seriens premiere. Filmen har premiere samme uge som den anden danske dokumentar Mads Holger - Til farvel

'Gina Jaqueline – midt i en drøm' fortæller historien en ung kvindes møde med kærligheden, og om hvordan drømmen om at blive set og forstået pludselig må kæmpe med drømmen om tosomhed. 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
2.9
4

Instruktør

Instruktører

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Ny dokumentar om sugardateren Gina Jaqueline følger hende før, under og - mest interessant - efter den meget omtalte reality-serie på DR 3." (Jakob Steen Olsen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.