Cookie- og Privatlivspolitik

Get Smart

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.08.2008
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Get Smart
|
I 'Get Smart' bliver den tophemmelige identitet på agenterne fra det amerikanske spionagentur Control kompromitteret. Chefen (Alan Arkin) har derfor intet andet valg end at forfremme den over-ivrige analytiker Maxwell Smart (Steve Carell), der længe har ønsket at blive en rigtig agent…

Smart bliver sat sammen med den eneste agent, hvis identitet ikke er blevet røbet, den overskønne, men superfarlige Agent 99 (Anne Hathaway). Deres første mission bliver intet mindre end at redde verden fra et ondt forbrydersyndikat. Metoderne er uortodokse og hylende morsomme.

'Get Smart' er en filmatisering af Mel Brooks serie fra 1965. Filmen er instrueret af Peter Segal, der også gav os komedien 'Anger Management' i 2003.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (411 votes)
3.9
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    Instruktør Peter Segal mikser behændigt fysiske gags og vittige replikker i sit humoristiske spin på spionfilmen (Nicolaj Schultz). ()

  • Ekstra Bladet

    Jokesne strøs ujævnt over den haltende historie, og tempoet er ikke helt højt nok til, at dette bliver den lårklaskende komedie, den gerne vil være (Nanna Frank Rasmussen). ()

  • Jyllands-Posten

    Segal har en tydelig fornemmelse for actionkomedier, og i den genre er ”Get Smart” absolut i den bedste ende af skalaen (Katrine Sommer Boysen). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

Jeff

A silly nonsense of a movie, but I laughed a bit.

Wayne

I stil med Johnny English, dog knapt så fjollet.

Nadineuser/13852

wannabe mr. gadget... men det gik da... næsten... den fungere fint som en gadget film... klumpe dumpe med den pæne pige som nu er babe i stedet for lille 12 årige Jenny... familie hygge.. men ikke mere end det.

MarkusStepH

Rigtig sjov film, elsker "Action-humor" Jeg var rigtig godt underholdt i denne film, det kan sagtens være en familiefilm. Skuespillene er perfekte i deres roller. Kan virkelig anbefale filmen.

laurauser/467805

filmen var ret go..jeg fik grineflip ret mange gange men der hvor jeg grinte mest, var sikkert der hvor han er inde i fly toilettet, og fyrer alle de der små p¨
æile af, det var seri'øst sjovt...
den kunne godt ha' lidt mere spænding i den (T_T)

Tit

Rigtig god og underholdende film. Se den hvis du mangler et godt grin (:

metteuser/647430

Morsom film... Synes bare jeg havde for høje tanker om dem når man så den i reklamerne så den skuffede lidt....

heinouser/307989

Kanon sjov film, man nyder alt ved den og den er pengene hver.

Betinauser/89905

über morsom film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.