Cookie- og Privatlivspolitik

Get Out

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en truende og mystisk grundstemning og indeholder en del scener med voldsomt og skræmmende indhold, og der benyttes ofte gyser- og chokeffekter på billede- og lydside. I en scene vågner en hovedfigur op fastspændt til en stol, og det går op for den desperate person, at han skal udsættes for et voldsomt kirurgisk indgreb mod sin vilje. I en anden scene ses, hvordan en person får skåret hovedbunden op med skalpel og kraniet åbnes ved brug af sav. I en tredje scene ses en mand blive skudt i hovedet. Der er desuden en del brutale overfald og kampe, hvor personer slås ned eller spiddes med våben og genstande. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
30.03.2017
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Get Out
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I gyseren ’Get Out’ er Chris nervøs for at møde sine svigerforældre for første gang. Men han bliver endnu mere ængstelig, da han finder ud af at kæresten, Rose, ikke har nævnt for sine hvide forældre, at han er sort.

Da de ankommer til det afsides landsted, forsikrer de Chris, at de er liberale, og at han har intet at bekymre sig om. Alligevel opfører de sig upassende og direkte besynderligt.

Morens underlige insisteren på at hypnotisere Chris, så han kan kvitte smøgerne, og de to sorte ansatte, der bliver ved med at stirre på ham, forstærker mistanken om, at noget er helt helt galt...

’Get Out’ er blevet rost for sit indspark i racedebatten, og filmen blander satire med gyserelementer, der effektivt skaber en grundlæggende paranoia. Jordan Peele er nok mest kendt for sit humoristiske arbejde, men med den uhyggelige debutfilm markerer han sig som kompetent instruktør. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1133 votes)
5.1
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Get Out' leger dygtigt med publikums forventninger til såvel horrorfilmen som det psykologiske drama og komedien ..." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Instruktørdebutanten, komiker Jordan Peele, har skrevet og lavet en original humoristisk gyser om racisme og hykleri." (Michael Lind)

 • Filmland P1

  "... et glimrende udgangspunkt for en seriøs debat om tunge emner. Sjældent har en svær diskussion været så forfriskende og sjov at se på." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "... filmens racismekritik såvel som detaljer og bipersoner løfter [...] den demonstrativt overdrevne pointe over i en slags realistisk samtidsrum." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Det er en rigtig fin film. Den dog hverken nær så nyskabende eller uhyggelig som dens rygte siger. Den bliver måske lidt for syrret til sidst. Men rigtig fin, og interessant.

Teresa Maria

Bortset fra det faktum at filmen har én af de grimmeste plakater nogensinde lavet (jeg forstår ikke hvorfor man ikke valgte denne plakat http://www.impawards.com/2017/get_out_ver4.html - ikke nogen promovering), så var den faktisk meget god. Proceduren er spøjs, men hele pointen med den er rystende. Hele filmen minder om et forlænget afsnit fra enten serien Black Mirror eller Twilight Zone med sin dystre handling. Jeg vil nok hellere kalde den en thriller end en gyser. Godt skuespil fra alle og specielt fra Daniel Kaluuya, som jeg håber løber afsted med mindst en oscar nominering.

lucky_iqbal93

Jeg har set mange film gennem årene, men det er kun få af dem, som efterlader et indtryk. Get Out er en af de få.

Mange få film formår at efterlade en god morale, noget man kan identificere sig med. Get Out er skruet sammen på en helt specielt måde, en smule komedie, en smule seriøsitet, en smule historie, en smule gys osv. Den har en smule af det hele.

Jeg blev nogle gange i tvivl om hvilken århundrede man er i, i selve filmen. Og for at forstå alle de små scener og elementer i filmen, skulle jeg se den mindst to gange mere. Jeg blev positiv overrasket, da jeg endelig opdagede hvordan det hele hang sammen.

Man skal ikke blive narret, når man læser at en af filmens genre er komedie. Det er nemlig ikke komedie, hvor man er flad af grin der er tale om. Næ nej, det er en helt anden form for sarkastisk komedie, der dækker over filmens gys- og thriller-træk.

Alt i alt en komplet film, som får alle stjerner!

Jesperuser/367160

k

Anton Berg

Måtte se hvad "The Fuzz was about" og kan bestemt godt forstå den. Snedig og vildt underholdene thriller forklædt som gyser. Tilfredstillende slutning, med et bestemt øjeblik jeg overhovedet ikke havde set komme. Kan derfor konkludere at Jordan Peele har lavet én af de mest geniale film, nogensinde.

Anton Berg

har netop genset den tredje gang, og bliver mere og mere vild med den, fra hver gang jeg ser den. Kan ikke få mig selv til andet end at give den topkarakter (førstehåndsindtryk: 5 stjerner)

Christoffer

Helt sindsyg sjov film også meget spøjs men virkelig sjov. Hun er ret lækker surt for ham haha

Mvh
Christoffer
http://www.123trafik.dk/

Andreas

Efterlades med en væmmeligt tænkevækkende følelse indeni... og det er helst sådan noget en godkendt mysterisk gyser skal gøre.

James

nice movie

Anton Berg

http://www.kino.dk/film/m/mi/mit-liv-som-squash

Tror du ville traumatisere en masse børn hvis du viste dem Get Out istedet for Mit Liv Som Squash.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.