Cookie- og Privatlivspolitik

Get Low

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
31.03.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Get Low
|
'Get Low' er et drama om en excentrisk gammel mand, der vil arrangere sin egen begravelse.

Felix Bush er en sur, gammel eneboer, som indbyggerne i den lille, støvede landsby i 1930ernes Tennessee egentlig ikke kan lide. De har alle mulige historier om ham, bl.a. at han er morder.

En dag opsøger han den lokale bedemand Frank, der skal iscenesætte en begravelsesfest for Felix - selvom han er i live.

På den måde kan han få at høre, hvad indbyggerne har at sige om ham og ad den vej selv give sin version af sandheden.

'Get Low' er med Robert Duvall, Bill Murray og Sissy Spacek.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.3
4.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Get Low' er skuespillernes film. Men selv om det stilfærdige plot ikke gør så meget væsen af sig ... er det en bemærkelsesværdig film. " (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... man [er] ligeglad med den noget trivielle handlingen – man hengiver sig i stedet til den nydelse, det er at opleve super skuespillere i pragt-roller." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... noget så sjældent som en livsbekræftende og humoristisk film om en begravelse. Og en yderst velfortalt, tankevækkende og rørende - uden at blive sentimental - fortælling om dårskab og dødelighed." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Historien er ikke perfekt. Det er til gengæld skuespillernes usvigelige nærvær og de billede, de agerer i." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... fint nuanceret spil, der aldrig bliver falsk. 'Get Low' står som en ærkeamerikansk, velfortalt fortælling, der ikke forsøger at genopfinde filmkunsten, men i stedet demonstrerer, hvor godt den fungerer, når håndværket er i orden." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Duvall arbejder med minimale detaljer i kropssproget, mens Murray gør udtryksløsheden til zen. Man glemmer aldrig, at kæmperne spiller komedie. ... som at nippe til en udsøgt vin." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Det er længe siden jeg har set en film med så langsomt et tempo! Den trækker virkelig i langdrag! Der bliver bygget op til en ganske rørende historie, men vejen dertil er simpelthen for kedelig og triviel. Robert Duvall skal dog have store ros for sin præstation! Han udfører et stærkt stykke skuespil!

Wayne

Modig fordi Aaron Schneider tør starte filmen i et tempo, som vil få de fleste til at opgive efter 20 minutter.

Overvinder man det, så får man også bonus i en særdeles velspillet drama-komedie, med flotte billeder. Man kan undre sig over at Robert Duvall ikke blev nomineret til en Oscar for præstationen.

Kristofferuser/918805

Den her film rammer virkelig plet. Duvall er sublim og spiller sit livs rolle, mens Murray som altid er fantastisk morsom. Filmen når virkelig nogle komiske højdepunkter et par gange!
Tankevækkende, sød og rørende film der kan anbefales på det varmeste!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.