Cookie- og Privatlivspolitik

Get the Gringo

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
14.06.2012
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Get the Gringo
|

Mel Gibson spiller hovedrollen i action-thrilleren 'Get the Gringo', der også har titlen 'How I Spent My Summer Vacation'.

En fuldtidskriminel (Mel Gibson) er på flugt med millioner af stjålne dollars, som kunne have sendt ham på en evig ferie. Men så nemt skal det ikke gå.

Efter en biljagt med det amerikanske grænsepoliti i hælene ender jagten syd for den amerikanske grænse, og køreren sendes til det mexicanske fængsel ”El Pueblito”, hvor fremmede har en yderst lav overlevelse-rate.

Heldigvis får han støtte fra uventet kant - en 9-årig dreng (Kevin Hernandez), der kender fængslet som sin egen bukselomme, og ikke mindst ved, hvordan man overlever i et fængselsmiljø med egen ret og lov.

Med 'Get the Gringo' har den kontroversielle Mel Gibson sin blot fjerde hovedrolle i 10 år. Bag filmen står Adrian Grunberg, tidligere assisterende instruktør på 'Master and Commander' (2003) og 'Apocalypto' (2006).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
3.7
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Når filmen gerne vil være rå, er den for det meste blodigt smagløs, og når den vil være original, bliver den en smule fortænkt." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... en gammeldags sej-fyr-actionfilm, der bare fungerer." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... som sådan skruet ganske habilt sammen på det elementære handlingsmæssige plan. Men den besidder desværre intet, der får den til at løfte sig over dusinet af testosteronbomber." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Skønt logikken ikke altid er indlysende, er historien ikke uden en vis spænding og underholder nogenlunde, så længe den varer." (Johs. H. Christensen)

 • Weekendavisen

  "Det lykkes at blande forskellige genrer, så bevægelsen ligner jonglørkunst. Der er fysisk action, en humoristisk fortæller, et sentimentalt melodrama og en kupfilm med en sindrig intrige... Filmen er hele tiden i fart. Problemet med 'Get The Gringo' er nok, at den har svært ved at være alvorlig, da det bliver nødvendigt, men omvendt er lidt for voldsom til latter." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Get The Gringo får 5 stjerner af Anmelderen *****

Hold da kæft hvor er denne her film dog underholdende!!! Det her action-drama er godt nok rigtig fedt skruet sammen, og overdrevet godt skuespil af Mel Gibson, hatten af for ham, for han gør det virkelig godt i rollen som Driver. Denne her action-film er den type film som der kun laves en af slagsen af, den er så udspekuleret, provokerende og imponerende at man kun kan synes godt om den. Get The Gringo tager bogstaveligt talt røven på en, og byder på en hel udspekuleret og fed humor, med et strejf af en hæsblæsende handling og historie som man ikke lige havde forventet. Kort sagt: den er bare fremragende den her film, en rigtig fed action-film.

Driver (Mel Gibson) har en rigtig god dag, en rigtig god plan, og er manden med de rette evner til at føre planen ud i livet. Og det går også godt, han stjæler pengene og slipper væk, men derfra går det galt og ender i en biljagt med politiet lige i hælene. Biljagten ender brat syd for den mexicansk-amerikanske grænse, og derfra bliver han sat i arresten i Mexico, hvorfra han bliver sendt til det frygtede fængsel "El Pueblito". Fremmede plejer ikke at overleve særlig længe i El Pueblito. Men efter at gjort en stor indsats på at regne ud, hvordan han skal klare sig i fængslet, får han pludselig hjælp fra en uventet side, nemlig fra en 10-årig dreng, som kender stedet som sin egen bukselomme.

"Get The Gringo" er en rigtig fed action-film, og leverer et velspillet og velarrangeret action-drama hele vejen igennem fra start til slut. Denne film er helt sikkert værd at se, bare for at tjekke ud hvor godt Mel Gibson spiller og hvor godt han gør det i rollen som Driver. Man bliver overrasket, og overrumplet af denne total fede action-film. Fra starten af sidder man klistret til skærmen, for denne film er spændende hele vejen igennem, selv i de stille stunder har producerne formået at holde tingene interessante og spændende, uden man taber tråden på noget tidspunkt. Rytmen og tempoet i filmen er perfekt, og man føler hele tiden der er et vist "flow" i filmen, uden man keder sig på noget tidspunkt. Jeg kan give denne film mine varmeste anbefalinger.

Lars Michael

Altid godt at se en film med Mel Gibson , den kan godt minde lidt om nogle af hans andre film tilsammen, men nok ikke hans bedste film , i nogle af scenerne går det bare for langsomt..

Wayne

som man kender ham, fra tidligere actionfilm. Han er blevet ældre, men denne film er absolut seværdig.

Tuff skildring fra et mexicansk fængsel, og elegant afslutning. Jeg forstår ikke at den endte med ikke at blive vist i biffen.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lisette Melgaard

Man bliver ikke skuffet på nogen måde af denne film, kan klart anbefales til folk :)

Andersuser/40994

Synes den var rigtig morsom og Mel Gibson viser sig fra en underholdende side.

Shalini

Super god! :)

Den er mega sjov på en lidt skæv facon. Man bliver ikke skuffet ;)

Natasha

Fed action og god humor!! Men den har lidt svært ved at gå over til den seriøse side, når det endelig er!! Helt klart en god Mel Gibson film!! :D

Jeff

This is a run of the mill action movie we’ve seen done a lot better in the past. We’ve even seen Gibson do this kind of movie better and with a lot more charm. It didn’t really do anything for me, sadly.

Nemouser/854489

mel Gibson er og bliver god og er det også i denne film. På mange måder en rigtig god og underholdende film. Og fedt at se ham tilbage i en actionfilm langt om længe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.