Gagarine

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er generelt roligt fortalt, men indeholder også scener med lettere dramatisk indhold og få lydmæssige chokeffekter. Eksempelvis ses scener med folk der græder og er oprevet fordi de er bekymrede for deres livssituation. I en anden scene forfølges filmens hovedpersoner af vagter under et indbrud. Idet de dramatiske scener er kortvarige, da ingen ses komme alvorligt til skade og hovedkaraktererne generelt virker handlekraftige, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
21.10.2021
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gagarine
|
Billetter
Gagarine plakat

Den franske film 'Gagarine' handler om den 16-årige Youri, der har boet i Gagarine Cité hele sit liv.

Gargarine Cité er et boligprojekt bestående af røde mursten, som er placeret i Paris’ udkant. Fra højderne i hans lejlighed drømmer Youri om at blive astronaut ligesom Yuri Gagarine, den første mand i rummet - og ham som indviede og lagde navn til boligprojektet. Men planer om nedlæggelse, og dermed konsekvenser for fællesskabet i de store bygninger, truer.

Youri slutter sig til modstandskraften med hans venner Diana og Houssam. Deres mission er at redde Gagarine og derigennem transformere ejendommen til hans eget "rumskib" - inden det forsvinder i tid og rum for altid.

De debuterende instruktører Jérémy Trouilh og Fanny Liatard præsterede at have 'Gagarine' med i hovedkonkurrencen ved filmfestivalen i Cannes.

Mere omtale af 'Gagarine' følger...

Skal du se Gagarine?
(6 stemmer)

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.