Cookie- og Privatlivspolitik

Gåsehud

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en overvejende uhyggelig og lettere urovækkende grundstemning, og den indeholder mange voldsomme scener, hvor hovedpersonerne jages af skræmmende væsener som fx en stor, hvid abe, en uhyggelig bugtalerdukke og et kæmpeinsekt. I én scene forvandler en lille puddelhund sig til et monster med spidse tænder. Da filmen forløses positivt, og da hovedpersonerne er stærke og handlekraftige, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Goosebumps
|

I filmen 'Gåsehud' vækkes gyserforfatteren R.L. Stines imiginære monstre og dæmoner til live. Nu skal den unge Zach kæmpe sammen med forfatteren og hans datter for at redde borgerne i byen Greendale.

På rollelisten ses blandt andet Jack Black, der spiller R.L. Stine. Instruktøren har tidligere lavet 'Gulliver's Travels' (2010).

'Gåsehud' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
3.7
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Trine

Super sjov, gode skuespillere, godt plot og fede overraskelser. Set med børn 8, 10, 12 alle syntes den var super god.

Wayne

Den har ikke et kæmpe budget, og det har den overgået. Men det kan være den rykkes til vinter - eller påskeferien?

Janniuser/350403

Min datter og jeg, havde planlagt at skulle på tøsetur - hvor vi ville slutte af med at se "Gåsehud". Det er derfor en stor skuffelse, at den nu ikke bliver vist i biografen.

Kan desværre se at der vil gå et pænt stykke tid, inden der igen kommer en film i biffen, der er passende til en på 12 år.

Pia

Det er virkelig for dårligt:-(( Her har hele familien gået spændt og ventet på premieren og så kommer den slet ikke.
En mega skuffet familie:-((

monikuser/628139

Føj det er latterligt at den ikke kommer i biffen i DK ;(

SJOKuser/811628

Endnu en god 3D film vi åbenbart bliver snydt for i Danmark. Filmen har fået gode anmeldelser i USA, så det er ufatteligt biograferne ikke vil vise den, når der ellers er så mange andre kedelige film de viser. F.eks. ser programmet i vinterferien tyndt ud, så der kunne de sagtens have programsat den. Men ellers ser 2016 heldigvis ud til senere at blive et overflødighedshorn af fede film.

Donovan Comics

Premiere i USA (og Norge) m.fl. den 27. november sidste år og premieren i DK blev skubbet hele tiden. Pludselig er den så helt væk, hvorfor? Fantasy med Jack Black inkl. hæderlige/gode anmeldelser på IMDB. Hvem pokker bestemmer at den ikke skal vises i biografen og i stedet vises f.eks. animationsfilm med Radiserne, en remake af Point Blank og komedien Fifty shades of black? Ja, ja, smag og behag er forskellig, men jeg havde personligt glædet mig... heldigvis burde den snart være at finde på Blu-Ray/DVD m.v.

sabrina

Er det rigtigt at den ikke kommer i biffen i DK alligevel? :(

maria

Var helt vildt med gåsehud bøgerne da jeg var lille, og har nok læst samtlige bøger der er. Så jeg skal da helt klart ind og se denne og især med Jack Black i hovedrollen. Han gør en hver film sjov :D

Tinauser/861295

Skal i ikke have en plakat på? Den blev frigivet i går :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.