Cookie- og Privatlivspolitik

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.08.2009
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
G.I. Joe: The Rise of Cobra
|

Action Force bliver til filmen 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'.

Stephen Sommers har instrueret et væld af kendte skuespillere i actionfilmen om en gruppe supersoldaters kamp mod den onde organisationen Cobra.

Fra den egyptiske ørken til dybt under polarindlandsisen bruger G.I. Joe elitestyrken det nyeste overvågningsudstyr og militære isenkram til at bekæmpe den korrupte våbenhandler Destro. Samtidig vokser truslen fra den mystiske Cobra-organisation, der bringer verden på kanten af kaos.

Filmen er baseret på legetøjet Action Force, der i 80erne gjorde figurerne Snake Eyes og Storm Shadow til helte i miniatureform. Førstnævnte spilles af Ray Park - Darth Maul fra 'Star Wars: Episode 1'.

'G.I. Joe: The Rise of Cobra' har også roller til Dennis Quaid, Sienna Miller, Marlon Wayans og Joseph Gordon-Levitt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1279 votes)
3.8
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er måske den mest drengerøvede af alle drengerøvsfilm (...) Hamrende kulørt og bimlende absurd er det, men ikke kedeligt." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "'G.I. Joe' er ikke Oscar-materiale. Og Dennis Quaid vil næppe prale med denne rolle, næste gang han småsnakker med De Niro. Men skidtet fungerer. Og da eksperterne stadig fastholder, at vi skal indtage en vis mængde skidt hvert år, hvorfor så ikke gøre det i biografen?" (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den latterlige ringe historie bringer os fra den egyptiske ørken til polarhavet, hvor en række sekunda-skuespillere iført latex og læder render rundt mellem en masse eksplosioner og enorme mængder computergrafik." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Under gennemsnittet for sin genre, men lige netop spiselig som sommerunderholdning, hvis man har brug for to timer uden et eneste forstyrrende tankestrejf." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... trods et hulemandsniveau hvad angår både plot, politik og livssyn, så formår 'G.I. Joe' at underholde fra start til slut. Tager man de intellektuelle briller af, lægger bekymringerne i garderoben og kobler sanseapparatet til, så venter et brag af en overraskende vellykket actionfilm." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Så den i vordingborg bio og må sige der er smæk for skillingen også selvom jeg ikke er den store G.I Joe fan. Men det en film jeg har taget til mig som en af dem jeg kan se igen og igen. Snake eye er så min favorit.

Bond

Det er kodeordet i filmen der har en god, men meget urealistisk
handling, hvilket jeg ikke var overasket over. Filmen er en god drengrøves film med nonstop action,men ikke heller ikke så meget andet.

Frank

Dårlig film

Wayne

Mine forventninger var helt i bund, inden jeg skulle se den. Metal der opløses osv. Men jeg blev alligevel grebet af eventyret, og den sindsyge action. Jeg vil gerne se en 2er.

Jeff

Just as bad as I expected it to be.

Tribute

Denne film er lidt meningsløs, kedelig, skuffende, og historierne gør det bare endnu være. Altså, G.I. Joe: The Rise of Cobra er rimelig elendig, det eneste gode ved filmen var effekterne og action braget. Noget der også var lidt dårligt, var at filmen pludseligt tilføjede lidt romantik som slet ikke passede ind i filmen. Skuespillet var både lidt godt, men også lidt skidt. Nogle af skuespillerne passede ind i deres roller mens andre bare ikke skulle have været den karakter de var. Channing Tatum spillede godt nok, det var bare han´ karakter som var kedelig.
Jeg syntes at filmen er fed nok. dog lidt skuffende og kedelig, men ikke alle film kan blive helt perfekte. G.I. Joe er en ok fed film, den er sygt undeholdene, men ikke særlig spændende. Jeg kan sige at det ikke er en film man skal se i biografen, det er desværre spild af penge. Ellers er det ikke en film jeg vil se igen.
Filmen kan ikke Anbafles!

reneuser/736946

elendig film der er fyldt med fejl og dårlige klicher.
Tror også det er den eneste film hvor is kan synke??.
Og hvad sker der lige med det lyntog midt i paris
fuck hvor er den nederen.

Venus

super sej trailer, og den er vist lige noget for mig1

Muggauser/8186

Fuck noget crap. Da jeg havde set den, kunne jeg ikke huske en skid af, hvad der skete i filmen. Men da jeg så den, tror jeg, jeg synes, den var ok fed. Men det er alt sammen noget man har set før. Fedt med deres intense træning. Ligger meget op til en 2'er

S. Rico

En time efter at have set den kunne jeg ikke engang huske hvad der egentlig skete i denne indholdsløse film. Havde eller store forventninger efter en bragende god trailer. Øv!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.