Fremad

Censur Alle
05. Mar 2020
102 min
Walt Disney Pictures
Onward
Billede
(© Walt Disney Pictures)
Fremad plakat
(© Walt Disney Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Fremad' handler om to teenage alfe-brødre, der drager ud på et magisk eventyr i selskab med halvdelen af deres far.

Ian og Barley bor sammen med deres mor i en forstad, hvor beskidte enhjørninger roder gennem nabolagets skraldespande, og verdens myter og magi for længst er gået i glemmebogen.

Da brødrene får en ældgammel stav og en trylleformular af deres afdøde far på Ians 16-års fødselsdag, får drengene en unik mulighed for at tilbringe 24 timer i selskab med faren.

Men forsøget på at bringe ham tilbage går galt halvvejs igennem, og kun farens ben bliver tryllet frem. Brødrene tager nu deres fars ben med på en begivenhedsrig rejse i jagten på en magisk krystal, der som det eneste kan bringe resten af ham tilbage inden tidsfristen udløber.

'Fremad' er den næste film i rækken af originale fortællinger fra Pixar, som bl.a. også tæller ny-klassikere som Inderst inde, Coco og Op.

Chris Pratt og Tom Holland står bag de engelske stemmer til animationsfilmen. De to har begge betydelige roller i Marvels superhelteunivers som hhv. Star-Lord og Spider-Man i film som Guardians of the Galaxy og Spider-Man: Homecoming. (copyright: kino.dk)

Filmen vises både med dansk og engelsk tale.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: