Freaky

Censur 15
12. Nov 2020
101 min
UIP
Freaky
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Gyser-komedien 'Freaky' handler om teenageren Millie, der er lidt af en outsider på sin high school. Det hele ændrer sig dog drastisk på en yderst dramatisk aften.

En brutal seriemorder er nemlig på spil i byen. Flere teenagere bliver således fundet myrdet, hvorfor skrækken naturligvis breder sig på skolen. Morderen vælger da også snart at slå til her, da Millie en aften er helt alene.

Morderen jagter således den 17-årige pige med en okkult kniv i hånden, der på mystisk vis gør, at han og Millie bytter kroppe. Pludselig vågner hun altså op i morderens store krop - og er nu jaget vildt af politiet.

Den ellers store og brutale seriemorder har på samme kropsbyttende vis indtaget teenagerens krop, og nu starter et kapløb mod tiden, inden ombytningen bliver permanent.

'Freaky' er ikke den første film, der byder på kropsbytninger. Det sker bl.a. også i komedien Freaky Friday, hvor en mor og datter skifter krop.

Filmen er desuden både skrevet og instrueret af manden bag Happy Death Day og Happy Death Day 2U, mens den er produceret af Blumhouse Productions, der har film som Get Out, The Purge og Halloween på CV’et. (copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: