Forelsket i New York

Censur Alle
31. Jul 2014
104 min
SF Film
Begin Again
Billede
(© SF Film)
Billede
(© SF Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Forelsket i New York' handler om Dan, der er en afdanket musikproducer i New York. Han er separeret fra sin kone, hans datter respekterer ham ikke, og det musikselskab, han var med til at stifte, er så småt ved at afvikle hans position.

Britiske Greta er lige flyttet til New York sammen med sin kæreste, Dave, der står overfor et stort gennembrud som musiker. Hun har selv et talent for at skrive, fremføre sange og fungerer som Daves muse og inspiration. Det kommer derfor som et chok, da berømmelsen sætter en stopper for deres forhold.

Med et knust hjerte lokkes Greta til at optræde med sin egen musik på en bar, hvor Dan tilfældigvis også befinder sig. Den fallerede musikmand ser et stort potentiale i den unge kvinde, og de to beslutter sig for at indspille et album, der skal optages live i New Yorks gader. Sammen kan musikken måske redde deres sammenstyrtede tilværelser. 

’Forelsket i New York’ lyder måske som en overfladisk popsang, men filmen er alt andet end overfladisk. Drama-komedien berør både utroskab, alkoholisme og et vakkelvornt far-datter-forhold, men har altid lyset for enden af tunellen som sit optimistiske fikspunkt.

Mark Ruffalo (The Avengers) spiller Dan, Keira Knightley (Atonement) er Greta, og Dave spilles af forsangeren fra bandet Maroon 5, Adam Levine. Derudover byder det musikalske drama på Hailee Steinfeld (True Grit) og Catherine Keener (Captain Phillips) som henholdsvis Dans datter og kone. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: