Fjerkongens rige

Censur 7
10. Apr 2014
78 min
Copenhagen Bombay
Fjerkongens rige
Billede
(© Copenhagen Bombay)
Billede
(© Copenhagen Bombay)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Fjerkongens rige' handler om Johan og hans far, der bor på et skib, hvor der ikke sker det helt store. Skibet har fiskenet og et drivhus, hvor de dyrker gulerødder. Johan er god til at dykke og til mekanik, og han hjælper sin far med at reparere skibet, når noget går i stykker.

Så længe Johan kan huske, har de boet på havet. Eller i hvert fald siden han var tre år gammel, og hans mor forsvandt. Hvorfor ved han ikke, men det hænger sammen med den frygtede Fjerkonge. En dag modtager Johan et nødsignal, og pludseligt er han på vej til Fjerkongens rige…

’Fjerkongens rige’ er en dansk familiefilm af Esben Toft Jacobsen, der for tre år siden var aktuel med Den kæmpestore bjørn. Også denne gang er stemningen inspireret af Miyazaki-film som eksempelvis ’Chihiro og heksene’, men ellers er filmen sin egen og én af de mest originale animationsfilm i flere år.

De særdeles velfungerende stemmer leveres af Pelle Falk Krusbæk, Lars Brygmann, Tuva NovotnySøs Egelind og ikke mindst Flemming Quist Møller som selveste Fjerkongen. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: