Find Nemo 3D - engelsk tale (u/undertekster)

Censur 7
101 min
Finding Nemo
Find Nemo
(© Walt Disney Pictures)
Billede
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

'Find nemo 3D' finder sted på det lave, varme, tropiske vand ved Great Barrier Reef, hvor klovnefisken Marlin lever alene med sin søn, Nemo. Marlin frygter farerne i det store hav, men Nemo er en eventyrlysten lille fisk.

En dag bringer Nemos nysgerrighed ham langt væk, og han ender i en tandlæges akvarium i Sydney. Fortvivlet over sin søns forsvinden, trodser Marlin sin frygt, og begiver sig ud på dybt vand for at finde Nemo.

På sin færd får han hjælp af den glemsomme, men optimistiske Dory, og alt imens de to søger oceanet tyndt, planlægger Nemo og de andre akvariefisk deres flugt fra tandlægens fangeskab.

'Find Nemo' er en Oscar-belønnet animationsfilm, der er produceret af Pixar og oprindeligt udgivet i 2003 af Disney. 'Find Nemo's populære undervandseventyr kan nu ses i 3D med dansk tale.

'Løvernes Konge' relancering i samme format blev en stor kommerciel succes i USA, og Disney og Pixar besluttede derfor at hive flere film frem fra arkiverne og give dem en 3D-overhaling. Til februar står 'Monsters, Inc.' for tur til at få 3D-repremiere i danske biografer.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: