Cookie- og Privatlivspolitik

Funny Games

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.04.2008
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Funny Games U.S.
|

I 'Funny Games' er en lille familie netop ankommet til deres idylliske sommerhus, da der pludselig står en ung mand i døren og beder om at låne nogle æg.

Inden længe går det op for familien, at manden i døren og hans makker er kommet efter noget helt andet.

De to unge velopdragne psykopater med hvide handsker vil spille et mareridtsagtigt brutalt og nådesløst spil, hvor ingen bønner hjælper.

Hovedrollerne i denne provokerende og dybt foruroligende thriller spilles af Naomi Watts, Tim Roth, Michael Pitt, Brady Corbet og Devon Gearhart.

'Funny Games' er skrevet og instrueret af Michael Haneke, og filmen er et remake af hans anmelderroste østrigske original fra 1997.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Jeg synes det er en fin ide at lave sådan en film som er anderledes, om 2 mennesker som bare ødelægger en familie fed ide at lave. Men sp går efter at man godt ved hvad der sker går filmen i stå desværre, havde man bare gjort noget mere i filmen havde den været en super fed film. Men jeg ville stadig sige at folk skal se den , også til en god fredag aften hvor man vil ha spænding og gys .

Frank

God Thriller

S. Rico

Jeg er enig med Vanilla i, at Funny Games og Saw nærmest er to modpoler - både mht. udpensling af volden, psykopaternes motiver og ikke mindst filmenes budskaber.

Selv om Saw er nogle grufulde sadistiske film at se på, så forekommer JigSaw som en "hyggeonkel" i sammenligning med de to hvidklædte "pæne" unge mennesker i Funny Games.

Man kunne virklig ønske dem en tur i en af JigSaws spil. Det ville være en passende straf. Jeg er normalt imod dødsstraf, men hvis der findes personer som disse to ude i den virklige verden (og det gør der måske desværre), så ville det være helt retfærdigt at påmontere en JigSaw maskine på hver af de to psykopater fra Funny Games.

Jeg så den østrigske originalversion først. Så den ramte selvfølgelig hårdest. Men efter nu også at have set den amerikanske udgave, så foretrækker jeg faktisk den. Skuespillet fra ægteparret virker på en eller anden måde mere troværdigt i den nye version.

Muggauser/8186

Jeg synes personligt, at denne film bare viser, hvor syg en verden vi lever i. Den er kold, brutal, infam og ligefrem sindssyg. Folk er dybt ligeglade med hinanden og kæmper kun for sig selv.

Hvis det stod til mig, så blev ham der her lavet denne film og ham fra saw, indlagt. Det er jo noget galt så

Jeg så 15 min af denne film, og så gad jeg ikke. Hvad skal man bruge sådan en film til, udover at blive bange og nærmest blive psykotisk syg i låget bag efter?

vanilla

Hvordan kan du lave sådan en anmeldelse af filmen, når du kun har set 15 minutter af den! film er jo et mesterværk. så hvordan kan du sige af, at se denne film, bliver sindssygt! tror ikke at du har fanget af filmens pointe så. hovedkarakteren Paul henvender sig flere gange i løbet af film, ud til publikum, hvor han siger at man altid kan slukke for film, men da det fanger en bliver man jo ved med at se filmen. Der er hellere ikke på et tidspunkt hvor man ser de slår nogle i hjel, eller skader nogle! Man ser ikke deres handlinger!
Så du kan på ingen måde sammenligne funny games med saw, da i saw det handler om at folk skal lære at værdsætte deres liv, og se en masse folk blive dræbt! Og funny games er det stik modsatte, hvor der ikke er nogle grund til hvorfor de gør som de gør. Og man ikke ser noget vold!(kun et tidspunkt , men så sætter paul tiden tilbage). Der er mange der ikke helt forstår film, og derfor er der netop mange tror filmen bare er meningsløs vold, og det er det der gør filmen til sådan et mesterværk! Det er en film alle skal have set og forstået. Så til en anden gang, husk lige at have set hele film før du laver sådan nogle udtaleder.

Vanilla

Christineuser/682275

..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.