Cookie- og Privatlivspolitik

Fright Night

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
15.09.2011
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fright Night
|

I 'Fright Night' opdager teenageren Charley Brewster (Anton Yelchin), at hans nabo Jerry Dandridge (Colin Farrell) er en vampyr, som står bag en række nyere mord.

Ingen af hans venner tror ham, og Charley allierer sig derfor med tv-værten Peter Vincent (David Tennant) for at stoppe Jerry og hans vogter.

’Fright Night’ er genindspilningen af gyserkomedien af samme navn fra 1985. Colin Farrell ( AlexanderIn Bruges og I Familiens Hjerte) ses i vampyrrollen, og på rollelisten finder man også Anton Yelchin ('Star Trek'), David Tennant (Harry Potter og Flammernes Pokal) og Toni Collette (Little Miss Sunshine).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (70 votes)
4.7
4.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... Det er længe siden, jeg i den grad har nydt en traditionel, bloddryppende vampyrfilm uden én eneste gang at kigge på uret." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Det, der derfor især udmærker ”Fright Night”, er den overflod af humor, som gennemsyrer den underholdende film. Det var producerens erklærede mål at lave en vampyrfilm, der er både skræmmende og sjov, og det er altså lykkedes til fulde." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Groteske løjer udfolder sig, men selv om musikken forsøger at bygge uhyggen op, behøver man ikke at være skræmt. Til gengæld er filmen ægte morsom i al sin overdrevne stads med Colin Farrell i centrum (...) Endelig en vampyrfilm også for grinebiderne." (Erik Jensen)

 • Berlingske

  "Du vil blive fanget ind i et flot, uhyggeligt og sort humoristisk univers i en film, jeg ikke vil tøve med at kalde for en lille gyserperle." (Jacob Wendt Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

kasper

Sikke en skuffelse. Colin farrell spilder sit talent totalt her. Den får en stjerne for den humor der trods alt er. Den er dog plat , ringe og forudsigelig. På ingen måde uhyggelig og desværre får den nok lokket folk ind i biografen på titel og hovedrolleindhaveren. Skidt film. En ommer.

Cathrine

Perfekt combo for en der ikke er tosset med gysere. Den er virkelig sjov og flere af skuespillerne har ramt plet! Helt klart anbefalelsesværdigt!

SigneHansen

Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til med denne film, men holy crap! Jeg blev positivt overrasket i hvert fald! Stemningen i filmen er både realistisk, syret og humoristisk på en gang, plottet er på en måde lidt tyndt, men vel-udført af både skuespillere og folk bag kameraet. Jeg så den i 3D og må sige at jeg synes det er den bedste 3D jeg har set nogensinde - bedre end Avatar, ja - og den var super godt inkorporeret, hvilket jeg tit synes er et problem med 3D'en, at den nærmest er ligegyldig.. Men det synes jeg bestemt ikke den var her.
En afsluttende bemærkning kunne være: Hvem vil ikke se en film hvor David Tennant basically optræder shirtles halvdelen af filmen, mens hans snakker fuldstænding som the tenth Doctor (Doctor Who) og har læderbukser på? Watch it

Hannauser/944458

Fantastisk film, og så kom det meget bag på mig at se Colin Farrel i sådan en god sjov film hvor han faktisk spillede super godt..

Kan varmt anbefales

Lisbethuser/502534

Som gyserkomedie fortjener Fright Night fuldt hus. Fans af den gamle film kan se den nye med stor fornøjelse. Det er en super opdatering med vittige, moderne tilføjelser og en virkelig fin casting. Respekt!

Maria Holmen

Ramte perfekte den hårfine linje mellem hvornår der er en god komisk touch og når noget bliver fuldstændig overdrevent plat!
Var underholdt gennem hele filmen, der var både plads til latter og kuldegys ! Fantastisk skuespil af dem alle, vil dog specielt nævne Colin Farrel der formåede at være utroligt charmerende og freakishly creepy på én og samme tid, han fik da i hvert fald hårene til at rejse sig i min nakke!
Derfor får den 5 ud af 6 stjerne fra min side, den sidste stjerne undlades blot fordi at der manglede et sidste ekstraordinært element der ville gøre filmen uforglemmelig .

Thomas the vampire

En god underholdende film, den er lige så god som den gamle udgave, godt skuespil og filmen er godt lavet.

ania

Var inde og se den med min søn på 14 år:)))..
Der skete godt nok noget...super film,,hvis
jeg skulle give den sjerner så må det blive 5 stk..
Lever helt sikkert op til den gamle udgave:)))

Tenna

Må bare se den! David Tennant <3 Og så ser den jo ganske underholdende ud. Jeg har ikke set originalen, så jeg har ingen forventninger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.