Cookie- og Privatlivspolitik

Friday the 13th Part III (1983)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Friday the 13th Part III
|

Gyseren 'Friday the 13th Part III' er det tredje kapitel i historien om seriemorderen Jason Voorhees, der denne gang angriber i en gruppe unge, som har slået sig ned i en hytte tæt ved Crystal Lake.

'Friday the 13th Part III' er især kendt for at være filmen, hvor Jason for første gang får sin ikoniske hockey-maske.

Filmen blev oprindeligt udsendt i 3D i 1982, og flere af dens scener er således optaget med den hensigt.

Instruktøren stod også bag den anden film i Friday-serien, og han har senere instrueret gysere som 'House', Halloween H2O og 'Lake Placid'.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
5
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Når Crystal Lake bliver nævnt ved man godt hvem der muligvis er bag busken træet tørre stativet. Der er lidt ninja over Jason med den måde han sniger sig ind på folk og hakker dem til pluk fisk.

Spoiler Alert.

Ligesom i 2,eren er der også en tosse som advare dem og så kender man resten af forløbet. Shelly er 3,erens sjove element med hans humoristiske sands. Men det var sejt gået da Shelly tilfældig gav den der bande igen.

1 til 4 hænger bedre sammen ind 5 til 8. Men succesen må åbenbart havde været så stor at man valgte at lave videre efter The Final Chapter. Der er bare en eller anden charme karisma over den franchise så den kan ses igen og igen. Det svageste led i mellem de 8 må nok være 8,eren Jason Takes Manhatten. Hvor introen starter i Manhatten men efter det vender blikket mod Crystal Lake hvor en klasse skal med en båd til Manhatten. Det meste af handlingen foregår på den båd hvor ikke alle slipper med livet i behold. Det lykkes dem dog at nå til Manhatten og som en ubehagelig overraskelse følger Jason med. Afslutningen er nok den mest underlige da Jason bliver til en dreng igen. Men den har dog stadig nogle sjove indfald til tider hvor man ikke kan lade vær at grine. Ligesom James Bond har skiftet skruespillere igennem tiden så har Friday th 13 også gjort det. Den eneste jeg lige kender uden at skulle søge på det er Kane Hodder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.