Cookie- og Privatlivspolitik

Fra balkonen

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
18.01.2018
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fra balkongen
|

I dramaet 'Fra balkonen' er instruktøren Ole Giæver atter hovedperson i sin egen film ligesom med Mod naturen.

Hvad ville der ske, hvis du tog en pause fra den trædemølle, vi kalder livet, og spurgte dig selv: Hvordan er jeg endt her? Er tingene som jeg havde forestillet mig, at de ville være? Hvordan fortsætter jeg med at leve, selvom jeg ved, at solen vil brænde ud, og alting omkring mig vil forsvinde?

Instruktøren viser hverdagslivet i det vestlige Europa med alle dens helligdage, minder, fantasier samt store spørgsmål.

'Fra balkonen' foregår på Giævers egen balkon i Oslo, hvor der udfoldes en filosofisk og personlig fortælling. Portrættet består af fiktion, arkivmateriale og dokumentariske scener fra instruktørens liv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "'Fra balkonen' er ikke nogen tung film, men alligevel vægtig. Den er heller ikke skarp, men går alligevel rent ind. Særligt hvis man selv lever et liv, hvor trygheden er den største udfordring." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • Politiken

    "En sympatisk fyr, der ikke er bange for at udstille sine mindre sympatiske sider. [...] men jeg synes, der mangler noget, som for alvor rusker op i tankens kravetøj." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Han begynder ude i verdensrummet og finder sig selv på balkonen. Står man af på dét, står man af på det hele. Er man på, vil filmen være en bagatel, der gør godt." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.