Cookie- og Privatlivspolitik

For the Money

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
28.04.2006
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Two for the Money
|

Den tidligere sportsstjerne Brandon Lane (Matthew McConaughey) har en evne til at forudse sportsresultater, og chefen for et af USA's største sports bookmaking firmaer Walter Abraham (Al Pacino) udser ham som sin nye protegé.

Brandon bliver hurtigt branchens guld-dreng og befinder sig rigtigt godt med Walters hurtige livsstil. Walter tjener formuer på sin lærling indtil han får manipuleret én gang for meget, og Brandon pludselig taber stort.

Med millioner af dollars på højkant drager de alle omkring sig ind i et spil, hvor alt viser sig at være helt anderledes, end det giver sig ud for.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

Har lige en hurtig kommentar til den her film, som jeg sad og så forleden dag. Hold da helt kæft, hvor er den også bare fed. Al Pacino og Matthew var bare ultra fede i den, de spiller som en super fed duo.

Selve filmens handling er ret enkel, men den har nogle gode og store momenter, som jeg ikke havde regnet med. Den har også en del fiduser og værdier i filmen, som også er gode budskaber. Suveræn!

Wayne

Spillet er det samme - istedet for aktier, er det spil om sportresultater. Men indsatsen er den samme, og det er mulighederne for at vinde og tabe også.

Matthew McConaughey er fin i rollen som et lysende talent, som bliver brugt - og i særlig grad misbrugt af sin mentor.

Frank

Dårlig film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.