Forsvundet til Halloween

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er i de fleste scener fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dog scener med en lettere ildevarslende stemning, hvor hovedpersonerne bliver overraskede og forskrækkede, og scener, hvor hovedpersonerne bliver forfulgt og holdet fanget af to voksne halloweenudklædte tyve. Mange af disse scener indeholder dog humor og forløses positivt. Da tyvene ofte fremstår som fjumrede og dumme og samtidig er lette at skræmme, og da hovedpersonerne er stærke og handlekraftige, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
07.10.2021
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Forsvundet til Halloween
|
Billetter

Den danske familiefilm 'Forsvundet til Halloween' handler om søskendeparret Asger og Petra, hvis Halloween-fejring bliver anderledes end nogensinde før.

Asger og Petra har for nyligt mistet deres far, og det er nu første halloween uden ham. Samtidig er Asger og deres nabo Esther gledet fra hinanden og har mistet deres gamle venskab, og der er nu lagt op til en anspændt aften i familiens skød.

Men da Petra pludselig forsvinder sporløst, må Asger og Esther stå sammen om at finde den forsvundne lillesøster.

De tager ud i den skøre halloween-aften, og i deres søgen efter Petra støder de på drengen Svend, udklædte zombier, tricktyve og alverdens udfordringer, inden de ender foran det uhyggelige hus, hvor den onde heks bor.

Mon det lykkes dem at finde Petra, inden forældrene opdager, at hun er væk?

Mere omtale af 'Forsvundet til Halloween' følger...

 

Skal du se Forsvundet til Halloween?
(102 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.