Flatliners

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående anspændt stemning. Efterhånden vokser den til uhygge hvor personerne i en række scener synes at blive opsøgt af afdøde. Dette sker med klassiske gyserforløb, hvor angstfuld stilhed udløses som chok på billed- og lyd-siden. Der er talrige billeder af lig – nogle i opløst tilstand. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
09.11.2017
Originaltitel: 
Flatliners
Spilletid: 
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
3.3
1.4
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (59 votes)

Resumé

Gyser-thrilleren 'Flatliners' følger en gruppe medicinstuderende, som begynder at eksperimentere med nærdødsoplevelser ved at lade sig frivilligt klinisk dø for herefter at blive genoplivet.

I første omgang har det opsigtsvækkende resultater. Forsøgspersonerne bliver nemlig både skarpere og mere løsslupne, men langsomt viser flere skræmmende bivirkninger sig - og fortidens synder bliver pludselig meget virkelige.

'Flatliners' er baseret på Joel Schumachers 1990-thriller af samme navn, men denne gang er det danske Niels Arden Oplev som er bag kameraet. Det er Mænd der hader kvinder-instruktørens første amerikanske film hos et af de store produktionsselskaber.

Filmens rolleliste er besat af yngre, talentfulde kræfter, men Kiefer Sutherland, som havde hovedrollen i den oprindelige 'Flatliners', dukker også op og kobler flygtigt de to filmuniverser sammen. (copyright: kino.dk)

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... 'Flatliners' [udvikler] sig hurtigt til en mildest talt banal og ikke særligt veludført gyser ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Det her er ikke Niels Arden Oplev i topform. Men det er hverken hans eller skuespillernes skyld, at 'Flatliners' er så flad, som den er. Historien er bare DOA - dead on arrival." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Jeg kan faktisk ikke - selv om jeg virkelig anstrenger mig - finde noget som helst positivt at sige om dette makværk." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... [Filmen] er helt uden den grundige sammenhæng mellem plot og tankegods, som Oplev har vist i 'To verdener', 'Drømmen' og 'Kapgang'." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "'Flatliners' ligner en hvilken som helst amerikansk samlebåndsfremstillet smågyser proppet til randen med ikke særlig opsigtvækkende skræmmeeffekter." (Kim Skotte)

Kommentarer

jeanette

Sjov film med gys i...

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.