Cookie- og Privatlivspolitik

Flatliners

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående anspændt stemning. Efterhånden vokser den til uhygge hvor personerne i en række scener synes at blive opsøgt af afdøde. Dette sker med klassiske gyserforløb, hvor angstfuld stilhed udløses som chok på billed- og lyd-siden. Der er talrige billeder af lig – nogle i opløst tilstand. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
09.11.2017
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Flatliners
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Flatliners

Gyser-thrilleren 'Flatliners' følger en gruppe medicinstuderende, som begynder at eksperimentere med nærdødsoplevelser ved at lade sig frivilligt klinisk dø for herefter at blive genoplivet.

I første omgang har det opsigtsvækkende resultater. Forsøgspersonerne bliver nemlig både skarpere og mere løsslupne, men langsomt viser flere skræmmende bivirkninger sig - og fortidens synder bliver pludselig meget virkelige.

'Flatliners' er baseret på Joel Schumachers 1990-thriller af samme navn, men denne gang er det danske Niels Arden Oplev som er bag kameraet. Det er Mænd der hader kvinder-instruktørens første amerikanske film hos et af de store produktionsselskaber.

Filmens rolleliste er besat af yngre, talentfulde kræfter, men Kiefer Sutherland, som havde hovedrollen i den oprindelige 'Flatliners', dukker også op og kobler flygtigt de to filmuniverser sammen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (77 votes)
3.4
1.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... 'Flatliners' [udvikler] sig hurtigt til en mildest talt banal og ikke særligt veludført gyser ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Det her er ikke Niels Arden Oplev i topform. Men det er hverken hans eller skuespillernes skyld, at 'Flatliners' er så flad, som den er. Historien er bare DOA - dead on arrival." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Jeg kan faktisk ikke - selv om jeg virkelig anstrenger mig - finde noget som helst positivt at sige om dette makværk." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... [Filmen] er helt uden den grundige sammenhæng mellem plot og tankegods, som Oplev har vist i 'To verdener', 'Drømmen' og 'Kapgang'." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "'Flatliners' ligner en hvilken som helst amerikansk samlebåndsfremstillet smågyser proppet til randen med ikke særlig opsigtvækkende skræmmeeffekter." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Torstenuser/867526

Desværre lever denne nyindspilning på INGEN måder op til originalen. Det er en skam, da originalen er virkelig god. Men filmen er blevet alt for hollywood.

jeanette

Sjov film med gys i...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.