Cookie- og Privatlivspolitik

Five Feet Apart

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en alvorlig, munter og sorgfuld stemning. Der er enkelte scener med dramatisk indhold. I en scene ligger en person livløs på gulvet, og hospitalspersonalet forsøger at genoplive ham. I en anden scene er en person i overhængende fare og får kunstigt åndedræt. Der er en række situationer, hvor hovedkaraktererne græder, har vredesudbrud og er bange. I andre situationer blottes hovedkarakterernes sygdom ved vejrtrækningsbesvær, hosten og opkast. Det dramatiske og følelsesfulde indhold er imidlertid ikke udpenslet. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
16.05.2019
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Five Feet Apart
|

Det romantiske drama 'Five Feet Apart' handler om teenagerne Will og Stella, der begge er ramt af en livstruende sygdom.

Will og Stella møder hinanden på hospitalet, hvor de bliver forelskede i deres hårde tid på trods af vanvittige forhindringer.

En livstruende bakterie gør nemlig, at det er forbudt for teenagerene at røre hinanden, og de må selvfølgelig slet ikke kysse.

De to må for enhver pris undgå at komme så tæt, at de kan hviske hinanden i ørerne, da konsekvenserne kan være katastrofale.

Filmen er en del af den såkaldte sick-flick genre, som bl.a. også tæller publikumshittet En flænge i himlen.

Hovedrolle Cole Sprouse er bl.a. kendt fra tv-serien 'Riverdale', mens Haley Lu Richardson bl.a. har medvirket i M. Night Shyamalans Split.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (152 votes)
5.3
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Ret udspekuleret tåreperser, men det udspekulerede opvejes af indlevelsen i forhold for sygdomsramte unge i almindelighed og unge med cystisk fibrose i særdeleshed." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim Hersland

En rørende film, der får selv den mest stædige til at fælde nogle tårer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.