Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious 6

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.05.2013
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fast & Furious 6
|

'Fast & Furious 6' tager sit udgangspunkt efter kuppet i Rio, hvor Dom, Brian og deres bande er spredt over hele kloden.

Selvom de hver har fået 100 mio. dollars ud af kuppet, har forbrydelse en pris, og de må hele tiden leve på flugt uden mulighed for at vende hjem. Imens har FBI-agenten Hobbs forfulgt en organisation af dødbringende racerkørere gennem 12 lande.

Organisationens overhoved bliver hjulpet af Doms store kærlighed, Letty, som han troede var død. Hobbs erkender, at Dom og hans bande er de eneste, der kan stoppe de kriminelle, og banden får stillet den ultimative betaling i vente: total benådning af dem alle, så de kan vende hjem til deres familier igen.

Det sjette kapitel i Fast & Furious-serien er ligesom de tre foregående instrueret af Justin Lin. Han har genforenet holdet fra 'Fast Five' (2011) med Vin Diesel, Dwayne "The Rock" Johnson og Paul Walker i spidsen.

Nye ansigter inkluderer bl.a. Luke Evans (De tre musketerer), Gina Carano (Haywire) og de to danskere, Thure Lindhardt (Engle & dæmoner) og Kim Kold (10 timer til Paradis).

'Fast & Furious 6' byder derudover på gensyn med Michelle Rodriguez, som spiller Letty.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1076 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  Efter femte afsnits vanvittige action-optrin og hæsblæsende biljagter virkede det umuligt at finde et endnu højere gear. Men det lykkedes i 'Fast & Furious 6'. (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Sekseren er nok den hidtil mest velsmurte og spektakulære i sagaen(...) Har man allerede benzin i blodet, er der ikke så meget at betænke sig på. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Der er intet, hverken handlingsmæssigt eller stilistisk, af interesse i 'Fast & Furious 6', der troligt vader rundt i klicheer om at vælge familie frem for alt. Enkelte lyspunkter er, når actionscenerne går så meget amok, at det bliver ufrivilligt komisk. (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Siden de kødfulde slagsbrødre og -søstre mødtes i 2001, har præcivilisatoriske æresbegreber og kampteknikker været vigtigere end trafiksikkerhed, og modsat andre sequels er actionniveauet nærmest steget siden da og dermed underholdsværdien, på de præmisser. (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Den 5. bedste fast and furious film

S. Rico

The Fast & The Furious serien blev genfødt i Fast Five, og stilen føres videre her i den sjette film. Vi får endnu engang serveret de vildeste stunts på vejene. Og denne gang er filmen også spækket med en masse intense fist fights - bl.a. Michelle Rodriguez og Gina Carano, som tørner sammen hele to gange. Første gang hepper man på den ene, og den næste gang hepper man på den anden. Et smart lille trick.

Selve historien er ret tynd. Det handler sådan set kun om at få fat i Letty. Der er godt nok også en skurk med en plan. Men Luke Evans er lidt en vattet bad guy, og det er temmelig uklart, hvad hans plan egentlig går ud på.

Wayne

Plottet er der først og fremmest for at føre historien frem mod næste actionsekvens. Luke Evans er ok som skurk. Det må være lidt et mareridt at møde en tank på en motorvej, i den forkerte retning...

I øvrigt sjældent at man ser så mange kvinder deltage så aktivt i en aktionfilm.

Kim Kold gør det han skal, som henchman - men hverken han eller Ture Lindhardt vinder nogen priser for deres præstationer.

Louise

Super fed film med masser af fart over feltet. Minder meget om de 5 andre film. Jeg var underholdt.

Alexander

Er jo bare de bedste film der ever er blevet lavet! <3

Er mega spændt på 7'ern. Nu hvor Paul Walker er død og hans bror har taget hans plads. Glæder mig til at se hvordan de har fået det til at hænge sammen.

7'ern skal ses på PREMIERE DAGEN!! <3

Kimuser/745190

Den er bare fed, passer godt ind til de andre, kan ikke vente på den næste..

Michelle

Kan helt klart anbefales

Rikkemb

Seriøst en pisse fed film. Synes den følger rigtigt godt efter 5'eren.. og den er lige så fed som den. glæder mig til den næste i rækken, med endnu mere action forhåbentligt! :) Kan så meget anbefales at se*!

stinse

Fart, Ballade, lækre mænd og kvinder, action, fede biler.
Både kæresten og jeg var godt mindblown !
tak skaber for så gode filmskabere og skuespillere :)

Dorteuser/657492

Spændende film, hvor der sker noget hele tiden. Gode skuespillere, som virkelig er værd at se på. Må i fang med at se de første 5.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.