Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious 5

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.05.2011
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fast Five
|

'Fast & Furious 5' har Vin Diesel, Dwayne "The Rock" Johnson og Paul Walker på rollelisten.

Den tidligere politiagent Brian O’Connor har slået sig sammen med eksfangen Dom Toretto på den modsatte side af loven.

Brian og Mia Toretto har været på flugt fra myndighederne, lige siden de hjalp Dom med at flygte fra lovens lange arm.

Nu venter et sidste kup i Rio de Janeiro, som kan være deres sidste mulighed for at slippe fri af fortiden. De samler et hold af topkørere, før de må konfrontere den korrupte forretningsmand, der vil dem til livs.

Den benhårde FBI-agent Luke Hobbs får til opgave at finde Dom og Brian. Men jo tættere han kommer på sit bytte, des sværere bliver det at adskille de gode fra de onde.

'Fast & Furious 5' er instrueret af Justin Lin, der lavede de to forrige The Fast and the Furious-film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (915 votes)
5
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... strengt taget er de toptunede biler de egentlige hovedpersoner i denne larmende, alt for lange og virtuost voldelige film." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... forårets absolut mest hårdtslående og mest underholdende actiondrøn... man sidder helt forpustet tilbage." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... så effektivt eksekveret, at det er svært at brokke sig." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det er muskelmændenes bekymrende mangel på humor og selvkritik, der sætter moralske bremsespor i dette barnlige rodsammen." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... en hæsblæsende og overraskende karismatisk kupfilm." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

6 . bedste fast and furious film

Ditte

Super god film! I forhold til de 4 film førhen er der i denne film blevet lavet en klog investering i aktionscener. Det giver filmen et lidt mere godt ry og dermed får den til at sige, at det er min favorit film af alle de 8 film der er blevet lavet.

Freddy

Fantastisk handling og super underholdende. Nok det bedste i serien.

Hans

Action og spænding lige til det sidste. Nok den bedste i serien

S. Rico

Det ultimative testosteron clash mellem Hollywoods to mest bad-ass skaldede muskelbundter.

I Fast & Furious 4 blev heist konceptet så småt introduceret, og gaderæs delen blev nedtonet. I film nummer 5 går de nu hele vejen. Det er ikke længere en gaderæs film, men en full blown heist film.

Til at udføre et vanvittigt kup samles et stort crew af kendinge fra de tidligere film, og for at gøre det ekstra interessant, får de The Rock i hælene. Filmen har nogle ret så vilde actionscener, der er på fuld højde med James Bond og Mission Impossible. Bl.a. en biljagt med et kæmpe pengeskab bankende fra side til side gennem en by er meget imponerende, fuldstændig urealistisk og totalt underholdede. Absolut bedste film i serien hidtil.

Alexander

Er og forbliver bare mine yndlings film!

Fast and Furious 4Ever! <3

Henrik

Er vild med den serie.
kan se den igen og igen, fede biler, lækre sild, lækker musik, helt igennem en super fed film :-)

Andreas

Så den dengang den gik i biografen, så det er lang tid siden, men jeg så den lige på dvd her til aften, og fandt så ud af at jeg ikke har anmeldt den. Så det måtte jeg lige få gjort!

ADVARSEL! Har I endnu ikke set filmen, og vil derfor ikke have afsløret noget, så læs ikke den her anmeldelse, da den indeholder nogle spoilers!

Fast Five er en virkelig utrolig god film, hvor action'en og humoren er i top! Det gælder også for alt andet i filmen! For første gang i de 5 film samles der et team med folk fra alle de 4 foregående film, som alle sammen har og har haft en stor eller rimelig stor rolle i serien. 5'eren blev ikke bare forbedret med ét "level" men flere level's, for 5'eren er bare den suverænt bedste af de 5 første film (har set 6'eren, som jeg synes var en LILLE BITTE smule bedre end 5'eren). Den har simpelthen alt hvad en komplet action film skal bruge, og mere til!

De 2 fedeste ting ved den her film er for det 1. at vi endelig "officielt" får set Dom og Brian på samme side, som venner (eller familie) der arbejder sammen, og det er SÅ fedt virkelig! For det 2. får vi tilføjet endnu et muskelbundt i form af Dwayne "the rock" Johnson og han er altså bare en gut der vil noget! Og at ham og så Vin Diesel til sidst i filmen (dog kort) arbejder sammen gør det bare endnu bedre!

Filmen indeholder desuden en af de bedste (efter min mening) "face off's" eller "one on one's" jeg har set på film (har set en del!), nemlig mellem Dominic Toretto (Vin Diesel) og Luke Hobbs (The rock)! Det virkede vel også helt oplagt, at de skulle have en fighting scene mod hinanden :-D

Filmen har selvfølgelig også en masse super fede bilscener, bl.a. "the quarter mile race" om 1 million kroner! Og selvfølgelig den sidste scene hvor Vin og Brian flygter med alle Reyes penge i den massive stålboks.

Filmen kan selvfølgelig ses af begge køn selvom det mest er en drengerøvs film, som nydes bedst med en kold øl :-P

Rikkemb

Synes seriøst det er en mega fed film. Kan slet ikke vente til 6'eren kommer i biografen.. :)

Frank

Fremragende actionfilm

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.