Cookie- og Privatlivspolitik

Fantastic Mr. Fox

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
27.05.2010
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fantastic Mr. Fox
|
Versioner: se alle
Originalversion, VOID 21, Særvisning
|

I 'Fantastic Mr. Fox' er ræven Mr. Fox en tidligere mestertyv, som lever et idyllisk liv sammen med Mrs. Fox, deres søn Ash og nevøen Kristofferson. 

Efter 12 år i fred og fordragelighed bliver det lovlydige liv for meget for Mr. Fox’ dyriske instinkter, og han ryger tilbage til sine gamle vaner som en snu hønsetyv.

Mr. Fox sætter herved ikke kun sin egen elskede familie, men også alle de andre dyr i deres lille samfund, i fare.

Dyrene er fanget under jorden, uden nok mad til alle, og går sammen for at kæmpe mod nogle onde landmænd, som er besluttede på at fange den frække, fantastiske Mr. Fox på enhver bekostning.

'Fantastic Mr. Fox' er baseret på et Roald Dahl-forlæg med manuskript af Noah Baumbach ('The Squid and the Whale') og instruktion af Wes Anderson ('Rushmore').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (76 votes)
4.4
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[Wes Andersons] første animationsfilm, og den ligner på en måde hans spillefilm med sin kærligt ironiske sans for det sære og skæve i tilværelsen og for menneskets (og rævens) mindre end fuldkomne natur, men samtidig ligner den nye film med sine høfligt konverserende rovdyr og svært bevæbnede bønder ikke noget som helst, som man har set før. Og det er just det prægtige ved den." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en helt særegen tone og fysisk sensibilitet." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Man kan ikke lade være med at blive imponeret over den ildhu og dedikation, der er lagt i arbejdet, men når alt kommer til alt er det vigtigtigere, hvad der bliver fortalt. Heldigvis er også det charmerende og ihærdigt lunt." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... en vittig og original voksendukkefilm." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Om ikke er andet så er Fantastic Mr. Fox en special stop-motion film, men den holder også bare på et helt super godt niveau :)

S. Rico

Det ligner til at starte med en billig lavet dukkefilm for børn. Og lidt senere ligner det et gammelt platformsspil til C-64. Men det er Mr. Anderson, som er gået amok med en stop-motion film, som bortset fra det barnlige ydre i høj grad ligner hans øvrige rigtige spillefilm i opbygning, karakterer, kameraføring osv.

Og det er bare herlig underholdning for både børn og voksne. Som altid med hans film, så er det umuligt at gætte, hvad der sker. Wes Andersons pudsige påfund er simpelt hen geniale.

Jeff

Wes Andersen is brilliant. Nuff said.

Wayne

Anderledes animation, der fortjener at blive set. Meget originalt.

Rasmus

ok min lille søster hadve glædet sig mardet men dag min mor og hende skulle se den hadve min mor travlt så jeg har låget at se den med hende :)

Russeluser/205095

Henriette: Den går ifølge www.scope.dk også i Øst for Paradis (Den ligger vist i Århus)

Eva

Roald Dahl er genial. Har læst bogen siden jeg var lille, den er skide god for børn såvel som voksne. :D

Bjørn

den ser sgu da meget sød ud.
Umiddelbart synes jeg ikke at det direkte ligner en børnefilm. bare fordi den er animeret og handler om en sød sød lille ræv.. uha uha . :)

Lukasuser/526450

Det er nok en film for de mindre børn, :)

emiluser/714356

EN PÅ 0 ÅR KLAN FORSTÅ DEN BLIR NOGET¨
MØG

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.