Cookie- og Privatlivspolitik

Fame

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
09.10.2009
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fame
|
'Fame' handler om New Yorks berømte High School of Performing Arts, en skole for talentfulde dansere og sangere.

En gruppe unge, talentfulde kunstnere fra alle tænkelige baggrunde søger ind, og de har én ting til fælles: et brændende ønske om at udvikle deres talent. og dermed udleve deres drømme om berømmelse.

Den slags berømmelse der kun kan komme gennem talent og hårdt arbejde…

'Fame' er en genfortolkning af Alan Parkers musical fra 1980.
 
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1623 votes)
3.8
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... følger for mange personer uden at nå i dybden og vil have så mange scener med, at den konstant er nødt til at krydsklippe mellem parallelforløb. Derved bliver ethvert tiltag til reel og interessant dramatik afbrudt, og resultatet er en overproduceret musical..." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... ligner én lang musikvideo. Problemet er bare, at den nye version af historien om de håbefulde elever ved New York Citys mest ambitiøse musik- og showbiz-skole har ligeså meget udstråling som den tidligere farvandsudsigt." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Desværre er de unge mennesker temmelig endimensionelt tegnede og anstrengende at være i selskab med og i øvrigt ikke synderligt talentfulde." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Der er stor underholdningsværdi og simpel danse-synge-glæde i opdateringen af 'Fame', der absolut har sin berettigelse. Ikke mindst som korrektiv til den naive forestilling om, at berømmelse uden talent er noget værd." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "For at spare penge på budgettet er dansescenerne skudt close up, så den nye ’Fame’ virker som en kedelig og dårlig udgave af ’X Factor’. En fattig udgave af den med rette berømmede original." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Instruktøren er 24 år gammel. Det er nok det ældste, man må være for at have glæde af filmen. Som slet ikke er uden evner..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det her er lidt en blanding af en pseudo-dokumentar og en musical. Handlingen er nærmest ikke eksisterende. Det er som om instruktørens "vision" har været at man bare skulle vise en masse klip fra de forskellige undervisningslokaler og så håbe at der kom noget kunstnerisk ud af det. Problemet er blot, at man hverken kommer rigtig ind under huden på de medvirkende, og der er samtidig for langt mellem de ret få musical numre, som filmen byder på.

Line FS

Der er et eller andet helt galt her. Det er som om filmen ikke har nogen handling, og ihvertfald ikke kan få tingene til at hænge sammen. Det er som om, der startes på en historie og man så bare lader den ligge og bare dropper at runde den af - der bliver aldrig fortalt hvad der sker. Man kommer heller aldrig rigtig ind på personerne, man føler ikke med dem.
Det hænger bare ikke sammen.

boletteuser/109451

Jeg blev virkelig positivt overrasket over den, virkelig en god film!

Kian

,."!

Julie K

arg, skuffelse må man sige.

Maikenuser/541712

Jeg synes det var flere ting der var elskværdig ved filmen..
- ukendte skuespillere.. Det er bare superfedt sådan noget, mega fede sange. Og så var den bare lige min smag . Så elsker jeg også det at Asher Book er med i den, jeg kendte ham slet ikk inden, men hvad sker der for at hollywood har gemt ham hottien væk ? . Big Time mistake.
- men ja, alt i alt, elsker jeg bare FAME.

The Womanuser/8031

rigtig god

Jesper

:-(

Sarah

Jeg må indrømme at efter at have set traileren, samt at have hørt så meget om den første udgave af Fame, så havde jeg helt klart skruet mine forventninger ALT for meget op. Filmen fungerer nærmest som en dokumentar, men uden egentlig højdepunkter eller lignende, så ja.. man skal være helt ekstatisk over film med dans og sang før at Fame bliver hele oplevelsen værd.

lindazjuser/494813

Efter jeg havde set denne film, var jeg simpelthen SÅ skuffet. Jeg følte jeg havde spildt 70kr. på ingenting. Traileren ser faktisk lovende ud første gang man ser den. Men problemet er at alt det der gør filmen værd at se, var proppet i den trailer. Den manglede et flow, den manglede at forklare de forskellige karakteres følelser MEGET bedre. Man følte ikke skuespillerne fordi man simpelthen ikke så nok til dem. Der blev klippet for meget mellem forskellige karakterer. For mig var højdepunket sgu nok da de viste New Moon traileren, inden filmen gik igang. Og kald mig bare mærkelig, men det var sgu vildere end Fame.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.