Eventyret om Askepot

Censur 7
12. Mar 2015
112 min
Disney Pictures
Cinderella
Billede
(© Disney Pictures)
Billede
(© Disney Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.7 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'Eventyret om Askepot' (Cinderella) vokser Ella op med en kærlig mor og far, der lærer hende, at det vigtigste i livet er at være et godt og modigt menneske. Men da begge hendes forældre dør, efterlades Ella under navnet Cinderella hos en ondsindet stedmoder og hendes to modbydelige døtre.

En dag inviterer kongen til et bal, hvor hans søn vil udpege sin kommende prinsesse. Cinderella får selvfølgelig ikke lov til at tage afsted, men selvsamme aften møder hun en god fe, der forvandler de tjavsede klæder til en smuk kjole og giver den godmodige pige mulighed for at komme med ind til ballet... Hun skal blot huske, at fortryllelsen ophæves ved midnat.

Disneys 'Eventyret om Askepot' er en ny filmatisering af det klassiske folkeeventyr, der blev gjort til en tegnefilmsklassiker i 1950. Rollen som Cinderella spilles af Lily James fra tv-serien 'Downton Abbey', og som prinsen ses Richard Madden fra 'Game of Thrones'. Cate Blanchett er den onde stedmoder, og eventyret instrueres af Kenneth Branagh.  (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: