Entourage

Censur 11
18. Jun 2015
104 min
Warner Bros.
Entourage
Entourage
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.2 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Entourage' handler om skuespilleren Vincent Chase og hans tre bedste venner E, Turtle og Johnny Drama. Firkløveret har for længst erobret Hollywood, og Vincent føler, at tiden er inde til at springe ud som instruktør. 

Ari Gold, hans tidligere agent, er for nylig blevet chef for et filmselskab, og giver derfor Vincent lov til at instruere en storfilm. Opgaven viser sig hurtigt at være en udfordring for den mildest talt temperamentsfulde Ari, da texaneren, der har finansieret store dele af filmen, pludseligt sender sin søn afsted til L.A. for at holde øje med sin investering. 

'Entourage' bygger på den populære tv-serie (2004-2011), der blev kaldt det maskuline svar på 'Sex and the City'. På rollelisten ses seriens faste hold bestående af Jeremy Piven, Adrien Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon og Jerry Ferrara. 

Filmen byder på et hav af gæsteroller - heriblandt Jessica Alba, Liam Neeson og ikke mindst Mark Wahlberg, der var med til at skabe serien og eftersigende er inspirationen bag Vincent Chase. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: