Enough Said

Censur 15
26. Jun 2014
93 min
Camera Film
Enough Said
Kino.dk
(© Kino.dk)
Kino.dk
(© Kino.dk)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.2 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Enough Said' handler om den fraskilte massør Eva. Da hun er til fest møder hun to personer, der viser sig at få stor betydning. Den ene er poeten Marianne, som efterfølgende hyrer Eva til massage, og de to ender med at blive gode veninder. 

Den anden er Albert, der ender med at blive hendes kæreste, selvom hun mere eller mindre har droppet idéen om at finde en ny mand. Hendes forhold til dem begge går strålende, lige indtil hun indser, at Marianne er Alberts ekskone, og det er her, Eva kommer i et dilemma. 

Skal hun afsløre overfor sin veninde, at hun dater hendes eks? Skal hun fortælle sin kæreste, at hun er slyngveninder med hans eks? Eller skal hun bare tie stille? ’Enough Said’ er en romantisk komedie til et voksent publikum, der balancerer mellem det dramatiske og det humoristiske. 

På listen over de bedst anmeldte film i 2013 i USA, landede den på en femteplads og den vandt en række filmpriser, især takket være sine skuespillere. Julia Louis-Dreyfus har stået i skyggen af sin rolle som Elaine i TV-serien ’Seinfeld’, siden den stoppede i 1998, men får for alvor chancen for at vise sit brede spektrum som skuespiller. 

Derudover viser den desværre afdøde James Gandolfini, at han kunne spille meget mere end en kriseramt gangster. Filmens manuskript har også fået rosende ord med på vejen. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: