En du elsker

Censur 11
24. Apr 2014
100 min
Nordisk Film
En du elsker
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'En du elsker' handler om Thomas Jacob, der er en verdensberømt singer-songwriter fra Sverige, der har slået sig ned i Los Angeles. Bag sig har han både brændte broer, et misbrug og masser af succes.

Da han vender hjem til Danmark for at indspille sit nyeste album, konfronteres han med sin voksne datter og hendes søn, den 11-årige Noa. Snart bliver Thomas, mod sin vilje, tvunget til at tage sig mere af sin familie og ikke mindst sit barnebarn.

Bag filmen, om den isolerede kunstner og hans nærmeste familie, står Pernille Fischer Christensen, der tidligere har instrueret ’En soap' (2006), ’Dansen’ (2008) og ’En familie’ (2010).

For fjerde gang har hun skrevet sit manuskript i samarbejde med Kim Fupz Aakeson, og for tredje gang arbejder instruktøren sammen med Trine Dyrholm.

Den altoverskyggende hovedrolle, som en klon af Steen Jørgensen og Leonard Cohen, spilles af Mikael Persbrandt. Den svenske stjerne, der spillede Beorn i ’Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark’ (2013), er også april-aktuel med dramaet 'Mig ejer ingen'. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: