Cookie- og Privatlivspolitik

Extraction

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
24.04.2020
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Extraction
|
Extraction (2020)

Actionfilmen ‘Extraction’ følger den frygtløse lejesoldat Tyler Rake, der tager på sin hidtil mest farlige mission. Han skal nemlig forsøge at redde en kidnappet søn af en kriminel bagmand i Dhaka, Bangladesh.

I hovedrollen som hårdtslående lejesoldat finder man Chris Hemsworth, som man bl.a. kender i rollen som tordenguden Thor i Marvel-film som Thor, Thor: Ragnarok og Avengers: Endgame.

‘Extraction’ er baseret tegneserien Ciudad, mens Sam Hargrave debuterer som spillefilmsinstruktør.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Russo brødrene, som stod bag de beste historier om Captain America og Avengers - har skrevet denne action historie, og det aner man svagt.

Instruktionen er overladt til Sam Hargrave, som normalt kun beskæftiger sig med netop stuntsekvenserne - blandt andet i Marvel filmene.

Han forenes med Chris Hemsworth (Thor) som her spiller en lejesoldat, som hyres til at befri en gangsters søn - som er blevet kidnappet af en konkurrerende bande.

Selve historien er ikke det helt store, men det hele trækkes en anelse op af virkelig god action og et par gode typer - som man godt ville have lært lidt bedre at kende.

6/10

S. Rico

Chris Hemsworth er en bad-ass hired gun, som sendes ud for at befri en gangsterchefs kidnappede søn fra en rivaliserende bande forbryder. Planen går rimelig glat til at starte med, men efter at have befriet drengen, kommer han i den grad i krydsild. Og herfra er det actionfilm med stort A resten af filmen.

Hvis det lyder som en ret traditionel actionfilm uden særlig meget originalt plot - ja så er det ikke helt forkert. Dog spærrede jeg øjnene MEGET op midt i filmen, hvor der er en mega lang actionsekvens, der er filmet som et one-take. Det er hæsblæsende og super svedigt lavet. Og det bliver bare ved og ved, så man bliver helt forpustet.

Hvis bare filmen havde fortsat med at overraske, så kunne den have løftet sig til at være mere end en gennemsnitlig god actionfilm. Men som den ender ud, så bliver det kun til 3½ store stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.