Evil Dead Rise

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
20.04.2023
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Evil Dead Rise
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Der er med 'Evil Dead Rise' et nyt kapitel på vej i det dæmonsjaskede filmunivers, der begyndte med Sam Raimis The Evil Dead fra 1981. Siden er det bl.a. blevet til to fortsættelser, en grum gentænkning og en tv-serie, hvor Bruce Campbell vendte tilbage i rollen som Ash.

Filmens instruktør og medforfatter Lee Cronin (The Hole in the Ground) har bl.a. fortalt, at de har brugt intet mindre end 6500 liter blod i filmen (!).

Bruce Campell vender denne gang ikke tilbage som Ash, men fungerer som producer, mens Sam Raimi både har været med til at skrive filmen og ligeledes producere de blodige løjer.

Alyssa Sutherland og Lily Sullivan spiller to søstre, der genforenes, men snart står ansigt til ansigt med både ækle dæmoner samt en kamp på liv og død.

Selvom 'Evil Dead Rise' måske ikke som sådan er en direkte fortsættelse til de tre første film, der udover 'The Evil Dead' også består af Evil Dead II og Army of Darkness, vil den trække tråde tilbage til dem, men altså ikke til rebootet Evil Dead fra 2013.

Skal du se Evil Dead Rise?
(31 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.