Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Everything You Always Wanted To Know About Sex

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Everything You Always Wanted To Know About Sex
|

Woody Allen sprænger her alle kendte grænser for hvad komedie er, og understreger en gang for alle sin sære følsomhed og fuldstændig respektløse sorte humor, kombineret med hans evne til at fremkalde overvældende visuel humor. Allen har til lejligheden skabt en række vanvittige, hysterisk morsomme historier, der udforsker nogle af de mest klistrede emner indenfor sexualiteten!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.5
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

HOLD KÆFT HVOR ER DET FEDT AT SE EN KORTFILM OM EN MAND DER ER BESAT AF ET FÅR SEKSUELT! HOLD KÆFT HVOR ER DET FEDT AT SE WOODY ALLEN SOM EN SÆDCELLE! HOLD KÆFT HVOR ER DET FEDT AT SE ET KÆMPE BRYST DRÆBE JOHN CARRADINE OG JAGTE ALLEN! HOLD KÆFT HVOR ER DET FEDT AT SE EN MAND KLÆDE SIG UD SOM EN KVINDE! HOLD KÆFT DET ER FEDT AT SE ALLEN SOM EN HOFNAR? H O L D K Æ F T H V O R E R D E T F E D T A T S E ALLEN I EN POINTLØS KORTFILM! HVAD I HEDEHULEHELVEDE HANDLEDE DEN TREDJE OM?

Det værste platte lort jeg nogen sinde har set.

Allen

Syv sketches som parodi på en sex-manual, hvor Woody Allen (inden han forsøgte at blive til Fellini-Bergman) samlede en hel masse skøre og skæve ideer om det du ved nok. Der skydes med skarpt og løs krudt, så mange stive grin og et par enkelte slappe repliker bliver det til. 'Gung ho! We're gonna make babies!'

Frank

Fremragende film

AufVideoSehen

Filmen er løst bygget op over temaet sex. Der er mange små historier. Enkelte er helt oppe at ringe. Andre hænger lidt. Men alt i alt en ret underholdende hyrdetime man 'får'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.