Cookie- og Privatlivspolitik

Et år, en nat

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder voldsomme scener med skyderier, hvor personer i panik og angst forsøger at flygte. Flere personer bliver ramt af skudt og nogle personer dør. Flere af scenerne er blodige. Filmen indeholder desuden mange scener, hvor personerne får voldsomme angstanfald, går i panik, bryder sammen og har svært ved at trække vejret. Da filmens voldsomme og blodige scener er meget realistisk skildret, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
05.01.2023
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Un año, una noche
|
Versioner: se alle
2D, English subtitles
|
Billetter

Dramaet 'Et år, en nat' handler om kæresteparret Ramón og Céline, der overlever terrorangrebet på spillestedet Bataclan i Paris, som fandt sted d. 13. november 2015.

Som filmens titel indikerer, fortælles historien i to sideløbende handlingsforløb, der udspiller sig henholdsvis på aftenen, hvor terrorangrebet på Bataclan finder sted, samt det traumatiske år, der følger.

I hovedrollerne finder man Noémie Merlant, som er kendt fra bl.a. Portræt af en kvinde i flammer og Lev, elsk, Paris, samt Nahuel Pérez Biscayart fra 120 slag i minuttet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4.4
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Et år, en nat' er den første film i de danske biografer om angrebet på natklubben Bataclan i Paris, men selvom det lyder skræmmende, bør man tage sin kæreste med ind og se den. Filmen er nemlig også en film om noget helt andet." (Sarah Iben Almbjerg)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Noémie Merlant [...] er med sit spil som Céline hele filmen værd. [...] Således bliver det mere til en film om frejdig, parisisk ungdom end en skelsættende film om en fatal ulykkesnat." (Bo Tao Michaëlis)

 • Information

  "Spanske Isaki Lacuesta har med 'Et år, en nat' lavet en mere end seværdig og velspillet film om terrorangrebet på spillestedet Bataclan i Paris i 2015." (Christian Monggaard)

 • Kristeligt Dagblad

  "Ny film springer redningsdramaerne over og viser et ungt par, der kæmper med at finde sig selv efter terrorangrebet på spillestedet Bataclan i Paris." (Per Juul Carlsen)

 • Soundvenue

  "Der suser ingen sensationslyst igennem historien. Hverken kameralinsen, manuskriptet eller instruktøren vil have noget at gøre med hurtig spænding og veltimede actionsekvenser. Filmens store monster er jo mænd med våben, men vi ser dem faktisk ikke." (Ida Pedersen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.