Cookie- og Privatlivspolitik

Escape Room

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Escape Room
|

Filmen 'The Escape Room' handler om seks fremmede, der pludselig befinder sig under mærkelige omstændigheder. Sammen skal de bruge deres viden for at slippe fri.

Instruktøren, der også er med på rollelisten, står ellers bag gyserfilmen Insidious 4: The Last Key.

'The Escape Room' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
5.2
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mystery Man in the Room

Det er et lidt sjovt take på escape rooms. Men hvis man har lidt interesse inden for det, så er det en sjov film, selvom handlingen selvfølgelig er noget overdreven.

Benjamin

Det kunne have været så fed en film, men synes den er meget langtrukken. Ideen med et escape room er rigtig god, men filmen lever bare ikke op til ens forventninger. Derfor får den kun scoreren middel altså 3*

S. Rico

Escape Room minder så meget om Saw filmene, at det nærmer sig plagiat. Primære forskel er, at i Escape Room møder de involverede frivilligt op for at deltage efter at have modtaget en mystisk invitation i en firkantet boks. Så på den måde har man taget elementer fra The Game og smedet sammen med det klassiske "slip-ud-eller-dø" koncept fra Saw.

I Saw filmene var tankegangen fra the puppetmaster, at de involverede skulle lære at sætte pris på deres liv. I Escape Room er det vendt på hovedet ved, at nogle begivenheder fra de 6 hovedpersoners fortid gør, at de slet ikke burde være i live - og derfor har fortjent at dø!

Men snik-snak til side så er Escape Room under alle omstændigheder utrolig underholdende og fyldt med spænding og action fra start til slut. Så hvis du vil se en film, hvor det vigtigste er, at du ikke kommer til at kede dig, så består Escape Room helt sikkert. Derfor sniger den sig lige op på 4 stjerner.

MOONuser/316583

I biografen. Kom så kino i må vise den!!!

HeavenOfHorror.dk

Det er virkelig skuffende, at ESCAPE ROOM ikke får chancen i Danmark. Den har klaret sig super godt i åbningsweekenden i USA, så vi krydser fingre for, at den får premiere herhjemme alligevel. Om ikke andet, så en specialvisning... ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.