Cookie- og Privatlivspolitik

En ubekvem sandhed 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en rolig grundstemning, og store dele af fortællingen udspilles gennem dialog. Enkelte scener er dog dramatiske og indeholder voldsomme ødelæggelser, som følge af naturkatastrofer, samt dokumentaristiske fremstillinger af mennesker, som kommer til skade. I én scene ser man nogle voldsomme gadekampe med skyderier, og en person kommer løbende, bærende på et menneske med et blodigt ansigt. I en anden voldsom scene ses dokumentaroptagelser af mennesker i panik som følge af et terrorangreb. Da de dramatiske scener er forholdsvis korte og udetaljerede, og da filmen også indeholder positiv forløsning samt fortælles i et langsomt og roligt tempo, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
16.11.2017
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
An Inconvenient Sequel: Truth to Power
|

Dokumentarfilmen 'En ubekvem sandhed 2' følger den tidligere vicepræsident Al Gore 10 år efter En ubekvem sandhed, der fik åbnet verdens øjne for klimaforandringernes betydning.

Miljøfortaleren sendte dengang et opråb om global opvarmning og dens effekt på miljøet, og nu kommer emnet igen på dagsordenen.

'En ubekvem sandhed 2' hylder den menneskelige opfindsomhed og ihærdige indsats for at få Al Gores kampagnetiltag realiseret. Filmen viser bl.a. også, hvor tæt vi er på en revolution af energisektoren, og samtidig ses på de igangværende trusler, som vores miljø stadig står overfor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.4
2.7

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "[...] 'En ubekvem sandhed 2' [...] føles som en spildt mulighed for virkelig at tage anden runde med et opråb til selv de døveste ører. [Men] det er et ganske rørende portræt af en sympatisk mand ..." (Louise Kidde Sauntved)

  • BT

    "... man savner de mere chokerende og farverige advarsler, der gjorde etteren til en milepæl. [Men] filmens optagelser er lavet, før Trump vandt præsidentvalget og derved satte hele den amerikanske miljøpolitik i bakgear ..." (Henning Høeg)

  • Politiken

    "... man har [ikke] kunnet finde på noget som helst visuelt betagende, fortællemæssigt besnærende eller karaktermæssigt charmerende i filmen." (Kristoffer Hegnsvad)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marianne

Rigtigt meget om Al Gore

kim

Pass...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.