Cookie- og Privatlivspolitik

En forunderlig verden

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen, der er animeret, har en humoristisk og dramatisk grundstemning. Den indeholder en række scener, hvor filmens centrale figurer befinder sig i farefulde situationer og bliver angrebet af aggressive væsner. Da det voldsomme som regel forløses på en positiv og humoristisk måde, da hovedpersonerne er handlekraftige og det hele foregår i et urealistisk animeret univers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
24.11.2022
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Strange World
|
Versioner: se alle
Dansk tale, Engelsk tale, 2D 4DX - dansk tale, 2D 4DX - engelsk tale, Babybio - dansk tale
|
Billetter
En forunderlig verden plakat

Animationsfilmen 'En forunderlig verden' handler om en uopdaget og farlig verden med fantastiske skabninger, der venter på at blive udforsket af den legendariske familien Clade.

Den eventyrlysne familie må overkomme deres interne stridigheder for at klare deres hidtil farligste, vigtigste og mest udfordrende mission nogensinde.

Den forunderlige fortælling handler om tre generationer af eventyrer - om arven fra vores forældre, og hvad vi giver videre til vores børn. Disney-filmen er skabt af folkene bag Encanto, Frost, Vaiana og Big Hero 6.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.3
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Med sin drømmende verden, hjertevarme familiedrama og fabelagtige eventyr er 'En forunderlig verden' på en gang fornyende og underholdende." (Kjartan Hansen)

  • Jyllands-Posten

    "Det klinger hult, når Disney kritiserer forbrugersamfundet, men 'En forunderlig verden' er blændende flot og vil underholde børnene." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "...der er flueben ved både økologisk bevidsthed, psykologisk (selv)indsigt og tolerance plus race- og kønsdiversitet, endda uden at Disneys faste familieevangelium antastes. Hvor er det dog alt sammen rigtigt. Faktisk for sandt til at være helt godt." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.