Cookie- og Privatlivspolitik

En ægte Mand

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
16.05.2008
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Made of Honor
|

Man ved ikke, hvad man har, før man har mistet det, siger man. Det passer i hvert fald for Tom i 'En ægte mand', der hidtil har levet en sorgløs tilværelse med masser af flygtige affærer med smukke kvinder, men som altid har kunnet stole på sin bedste ven, Hannah, når han havde brug for hende.

Det vil sige, lige indtil den dag Hannah vender hjem fra en rejse til Skotland med sin forlovede Colin. Hannah beder endda Tom, noget utraditionelt, om at optræde som 'maid of honor'.

Tom siger ja – mest af alt for at få en chance for at være tæt på hende i ugerne op til brylluppet i Skotland, så han kan få hende til at indse, at han er manden i hendes liv.

Paul Weiland sætter i 'EN ægte MAND' Patrick Dempsey i en frygtelig klemme som Tom, der skal vinde den skønne Hannah (Michelle Monaghan) tilbage fra den flotte, rige og belevne Colin (Kevin McKidd).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
3.8
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    En rigtig søbende romantisk komedie, hvor violinerne får for fuld skrue kan være hyggelig at svøbe sig ind – især hvis den er så skarpt skrevet som den legendariske »When Harry Met Sally«, som »En ægte mand« delvis lægger sig op ad – men desværre er det ikke tilfældet. ()

  • Jyllands-Posten

    Plottet er lige så karikeret, som det er utroværdigt. ()

  • Politiken

    ’En ægte mand’ er let og luftig. En smule sød og syrlig. Sådan en rigtig citronfromage af en film. ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

lige foran dig. Der stjæles med arne og ben fra komdien Min bedste vens bryllup - her er der bare vendt rundt på historien, så det er manden der er den forsmåede. Masser af gode gags i det skotske højland.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.