Cookie- og Privatlivspolitik

Elvis on Tour (uden undertekster)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

Den 16. august er det 40 år siden, at rockkongen Elvis Presley pludselig døde. For at markere dette, viser Cinemaxx filmen "Elvis On Tour" - den 16. august i København, og den 17. august i Aarhus.

Elvis Presley bliver betragtet som én af vores tids mest indflydelsesrige musikere. Med hans dengang kontroversielle koncerter ændrede han vores kultur for altid. "Before Elvis there was nothing. Without him, there would have been no Beatles", som John Lennon udtrykte det.

"Elvis On Tour" er den sidste af i alt 33 film som Presley har lavet, og den er ikke blevet vist i biografen herhjemme siden 70'erne. Filmen viser et personligt portræt af sangeren mens han er på turné i April 1972. For første gang fortæller han om sin barndom, hans første koncerter og hans kærlighed for gospel. Musikalsk leveret filmen også, med stærke versioner af bl.a. "Burning Love" og "Suspicious Minds". Højdepunktet af filmen er en backstage jam session hvor han synger gospel sammen med sine musikere.

Filmen bliver præsenteret af den hollandske Elvis ekspert Arjan Gerard Deelen, som også viser diverse sjældne fraklip fra filmen. Efter filmen er der mulighed for at hilse på Arjan, og eventuelt købe hans Elvis bøger.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.9
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.