Cookie- og Privatlivspolitik

Elf

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
07.11.2003
| | |
Elf
|

Filmen er ikke premieresat i Danmark. Læs mere på det officielle site eller IMDb.com

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Endelig en julefilm som fungerer. Jeg har ellers tidligere forsøgt mig med en række nyklassiske julefilm, som alle skuffede fælt. Faktisk kunne jeg nærmest ikke holde ud at se på hverken Love Actually, The Muppets Juleeventyr eller Grinchen (den med Jim Carrey).

Elf kan til gengæld noget. Jeg mener, når man kan blive i julestemning på en varm forårsdag og gå resten af dagen og nynne "Baby, It's cold outside", så har filmen ramt den rette balance mellem juleri, eventyr og romantik.

Så lad være med at blive afskrækket af det frygtelige grimme cover med Will Ferrell i det mest hæslige outfit, man kan forestille sig. Og lad være med at slukke efter de første minutter på grund af det infantile production design på Nordpolen. Der er en mening med det tegneserieagtige design. Først og fremmest er Elf en super sjov komedie tilsat lidt herlig julestemning og romantik.

Helena

Ikke en must see

Simon

I den første halvetime føler du, at du er igang med at se et meget ringe afsnit af Pingu. De abnormt ringe effekter afløser hinanden gang på gang. Jeg spurgte mig selv om jeg så en film med et budget på 25 øre, og at Will Ferrell var gået med af melidenhed. Men nej, heldigvis ikke. Da han kommer til New York begynder filmen at ligne noget. Will Ferrell bliver sjov, de hjemmelavet effekter forsvinder helt væk, og den kører bare derud af. Jeg elskede snebold kampen, den var virkelig sjov. Første halvetime er noget værre sjusk. Én stjerne. Men da filmen så bliver bedre og bedre, lander den på de (meget store) tre stjerner.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

This is stupid, but at least it’s a charming and funny stupid.

Wayne

og Will Farrel fungerer perfekt som den naive alf.

Katja

Er enig med de forrige anmeldere! Dette ER en kult julefilm!

"SANTA'S COMING SANTA'S COMING!!!"

Nogenuser/12232

det er en god jule historie

Hearmeroar

En god kult film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.