Vind biografbilletter hver uge

El Club

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en anspændt og dyster grundstemning, og den indeholder flere ubehagelige eller dramatiske scener, som skildrer et utrygt, disharmonisk og skamfuldt univers. Flere scener indeholder detaljerede, verbale skildringer af seksuelt misbrug af børn, og andre scener indeholder vold og selvmord. i én ubehagelig scene tvinger en mand en nøgen kvinde til at stikke sine fingre op i hans anus. I en anden scene ses en mand, der skyder sig selv i hovedet, og i en tredje scene slås nogle hunde brutalt ihjel, hvorpå en hovedfigur får voldsomt bank. På grund af filmens generelle utrygge og anspændte stemning, de ubehagelige og detaljerede seksuelle skildringer samt voldsscenerne vurderes det, at filmen kan virke grænseoverskridende eller skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
29.10.2015
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
El Club
|

Den chilenske film 'El Club' handler om en gruppe af udstødte præster, der bor i et afsondret hus på stranden i Chile under opsyn af nonnen Moder Monica. Alle præsterne har på den ene eller den anden måde "afveget".

De lever alle i nogenlunde fred og fordragelighed, lige indtil en ny pastor, Fader Lazcano, ankommer til huset, og en ubehagelig begivenhed finder sted.

'El Club' er instrueret af Pablo Lorraín, som tidligere har stået bag den politiske No. Filmen modtog juryens pris ved filmfestivalen i Berlin.

VURDÉR SELV FILMEN:
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
4.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

• Berlingske

"Det er modigt, ækelt og ubærligt. Men også fascinerende, formidlet som det er i stemningsmættede tableauer af skuespillere, der formår at få psykologisk sandhed frem med få og enkle midler." (Louise Kidde Sauntved)

• Ekstra Bladet

"En af den slags film, der sniger sig ind på en bagfra og nægter at give slip, når den først har bidt sig fast. Uforglemmelig. (Henrik Queitsch)

• Filmland P1

"... en slags religiøs spøgelsesfilm om et vindblæst hus ude i Langpokkerivold, hvor fire mænd og en kvinde er muret inde fordi ingen kan håndtere deres ugerninger. Det er en særpræget fortælling." (Per Juul Carlsen)

• Jyllands-Posten

"Chilenske Pablo Larrain er et helt særligt filmisk talent, der ikke bare mestrer sine filmiske virkemidler til fulde, men som også ynder at tage dem under kreativ behandling." (Nanna Frank Rasmussen)

• Politiken

"'El Club' eksponerer et interessant fænomen. Filmens krop er beskrivelsen af de udstødte præsters hverdag, fortrængninger og indbyrdes forhold. Filmens hoved beskæftiger sig diskret med det større billede." (Kim Skotte)

• Weekendavisen

"... 'El Club' er ren og realistisk. Den ser virkelig sine karakterer, og ved, at mørket ikke forsvinder, fordi man forbyder natten ved lov." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.