Cookie- og Privatlivspolitik

Eight Legged Freaks

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
13.09.2002
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Eight Legged Freaks
|

I 'Eight Legged Freaks' får forureningen i en lille, fredfyldt by en af de små, idylliske søer fatale konsekvenser. Små og relativt harmløse edderkopper får nemlig foder, der ved et uheld er blevet blandet godt op med kemisk giftaffald, og på meget kort tid udvikler de sig til kæmpeedderkopper – med en foruroligende appetit på både kæledyr og mennesker.

Indtil alvoren går op for byens kvindelige sherif, Sam Parker har hendes bekymringer primært drejet sig om den uregerlige teenagedatter Ashley og sønnen Mike, hvis største interesse er edderkopper.

'Eight Legged Freaks' er en hyldest til talrige b-film om forvoksede insekter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Av av hvad er mening med den her film, jeg må indrømme at det her var noget være høg , men jo man skulle jo se den fordi den så da god ud , men det holdt ikk.

S. Rico

Man kan selvfølgelig ikke tage en film med en sådan dansk titel alvorlig. Og det skal man heller ikke. Det er meningen, at det skal være sjovt og en lille smule uhyggeligt. Og det er lige præcis hvad den er: lidt sjov og lidt klam. Husk at se den sammen med børnene. De vil ganske sikkert elske den.

Nikolaj

En gyserkomedie hvor en lille by pludselig invaderes af kæmpe edderkopper! Der er en god justering af henholdsvis gys og komedie, og det bliver ikke for meget eller for lidt af noget af det. Jeg er nysgerrig på hvordan "Eight Legged Freaks" ville have været, hvis man fokuserede 100 % på gyserdelen! Jeg kunne godt se sådan en slags film blive lavet i fremtiden!

Wayne

Og de er hurtige sultne, og temmelig store.......

Hooly Mooly, fin humor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.